EURO-2016 – Videó: A lengyel szurkolók összecsaptak a rendőrökkel

Akt.:
Könnygázzal és vízágyúval oszlatták a lengyel ultrákat Marseille-ben
Könnygázzal és vízágyúval oszlatták a lengyel ultrákat Marseille-ben - © Fotó: 444.hu
Marseille – A lengyel szurkolók összecsaptak a rendőrökkel Marseille-ben kedd délután, a labdarúgó Európa-bajnokság Ukrajna-Lengyelország csoportmérkőzése előtt.

A Vélodrome Stadion közelében a rendőrségnek vízágyút és könnygázt is be kellett vetnie, és a régi kikötőben is voltak összecsapások.

A stadion lelátóin a meccs kezdete előtt békés volt a hangulat, és a himnuszok alatt is csak egy lengyel drukkerrel szemben kellett intézkedniük a rendfenntartóknak, mert meggyújtott egy görögtüzet.

– MTI –


Videó: Így csürhézték a magyar szurkolók a magyar ultrákat Marseille-ben

Marseille – A marseille-i Velodrome stadionban még a kezdőrúgás előtt kaptak össze a rendezők és magyar ultrák, majd utóbbiak átugráltak a szektorok közti kerítésen. A lelátókon végül a biztonságiak, és a rohamrendőrök vágtak rendet könnygázzal és viperával. A magyar szurkolók egy része “csürhe, csürhe” skandálással díjazta balhézó honfitársaik produkcióját.

Videó: Exkluzív felvétel a szombati magyar szurkolói balhéról

Budapest, Marseille – Viperával ütötték egymást magyar szurkolók és francia biztonságiak az izlandi meccs előtt, paprika spray-vel pedig olyanokat is lefújtak a biztonságiak, akiknek semmi köze nem volt balhéhoz.