EURO-2016 – Videó: Német sikert jósolt vasárnapra Nelly, az elefánt

Akt.:
Hodenhagen, 2016. június 10. Az ezúttal futballjósként foglalkoztatott Nelly elefánt belerúg a labdába a németországi Hodenhagen állatkertjében, a Serengeti Parkban 2016. június 10-én, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság első napján. Nelly Németország és Ukrajna kapuja közül az utóbbiba rúgta be a labdát, ezzel azt jósolta, hogy a világbajnok németek győznek az Ukrajna ellen játszott első Eb-mérkőzésükön.
Hodenhagen, 2016. június 10. Az ezúttal futballjósként foglalkoztatott Nelly elefánt belerúg a labdába a németországi Hodenhagen állatkertjében, a Serengeti Parkban 2016. június 10-én, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság első napján. Nelly Németország és Ukrajna kapuja közül az utóbbiba rúgta be a labdát, ezzel azt jósolta, hogy a világbajnok németek győznek az Ukrajna ellen játszott első Eb-mérkőzésükön. - © MTI/EPA/Peter Steffen
Berlin – A világbajnok német labdarúgó-válogatott legyőzi Ukrajnát vasárnap a franciaországi Európa-bajnokságon – jósolta Nelly, a hodenhageni állatkert elefántja.

A Hamburg és Hannover között található Hodenhagen állatkertjének sajtóreferense, Asta Knoth elmesélte, hogy Nelly, a hatéves elefánt az ukrán zászlóval jelölt futballkapuba juttatta a labdáját az ormányával, így jósolta meg a németek sikerét.

A C csoportban a német-ukrán találkozó vasárnap 21 órakor kezdődik Lille-ben.

– MTI –


nelly1

nelly3

Az ezúttal futballjósként foglalkoztatott Nelly elefánt gólt rúg a németországi Hodenhagen állatkertjében, a Serengeti Parkban 2016. június 10-én, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság első napján. Nelly Németország és Ukrajna kapuja közül az utóbbiba rúgta be a labdát, ezzel azt jósolta, hogy a világbajnok németek győznek az Ukrajna ellen játszott első Eb-mérkőzésükön. | MTI/AP/DPA/Peter Steffen