Friss hírek

2010.09.17. 11:09

Újra lesz mellrák elleni séta Budapesten

<p>Kilencedszer rendezi meg a mellrák elleni lánchídi sétát az Egészség Hídja Összefogás Egyesület október 2.-án. Körtvélyes Éva, a szervezet elnöke elmondta: a mellrák-szűrés fontosságának hirdetésébe egyre több partnercég is bekapcsolódik, akik csaknem 100 ezer munkatársat érnek el az üzenettel. Az idei séta sztárvendége Olivia Newton-John lesz.</p>

Október 2.-án, szombaton tartja a már hagyományos lánchídi sétáját az Egészség Hídja Összefogás Egyesület. A rózsaszínre kivilágított átkelőre ezreket várnak a szervezők, hogy felhívják a figyelmet a szűrés és a megelőzés fontosságára. Emellett már délután szórakoztató programok, egészségügyi témájú beszélgetések, szűrések és tanácsadás várja az érdeklődőket a Magyar Tudományos Akadémia épülete előtt - mondta Körtvélyes Éva.

Az "Egészség Hídja Partner Lánc" programba egyébként egyre több cég kapcsolódik be, amelyek több lépcsős belső kampányt indítotanak a korai felismerés érdekében. A kezdeményezés fővédnöke Schmitt Pálné Makray Katalin, Schmitt Pál köztársasági elnök felesége. A séta sztárvendége pedig Olivia Newton-John lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!