Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.25. 10:46

Ifjú vöröskeresztesek találkozója Zalaegerszegen

<p>Nemrégiben Zalaegerszegen rendezték meg a 17. Országos Vöröskeresztes Ifjúsági Találkozót (OVIT), melyen megyénk diákaktivistáinak képviselői is részt vettek.</p>

Az ötnapos találkozón Felső-Szabolcsot a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium, valamint két bázisiskola, a kisvárdai Szent László Szakközépiskola és a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium ifjú vöröskeresztesei képviselték.

A sokrétű és tartalmas programban egyebek mellett előadások, csoportfoglalkozások, szakmai fórum, játék, vendégművészekkel színesített kulturális est, kirándulás, városnézés, múzeumlátogatás, strandolás, ismerkedési és búcsúest szerepelt.

A mintegy nyolcvan résztvevő a megszerzett szakmai ismereteket és a tapasztalatcserék hozadékait az iskolában és a lakóhelyen végzett mindennapi vöröskeresztes tevékenység során igyekszik majd eredményesen hasznosítani.

- Háda Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!