EURO-2016 – Gera betegség miatt hazautazott

Budapest – Gera Zoltán tartós lázassága miatt hazautazott az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott ausztriai edzőtáborából.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a Ferencváros játékosa kedd este lázasodott be, így azóta nem tudott társaival edzeni.

“A szakmai és orvosi stáb közösen úgy döntött csütörtök reggel, hogy a mielőbbi gyógyulás érdekében az a legmegfelelőbb, ha a szükséges orvosi vizsgálatokat Magyarországon végzik el” – olvasható az MLSZ honlapján, amelyről az is kiderül, hogy a visszatérés időpontját az orvosi vizsgálatok eredményei határozzák majd meg.

A magyar válogatott jelenleg Leogangban készül, majd június 4-én Gelsenkirchenben a világbajnok német csapattal játssza utolsó barátságos mérkőzését a június 10-én kezdődő, franciaországi kontinenstorna előtt.

A magyarok 44 év után szerepelnek ismét az Eb-n: június 14-én Ausztria ellen kezdenek Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal találkoznak, végül 22-én Lyonban Portugáliával csapnak össze.

– MTI –Sporthírek


hirdetés


hirdet�s