EURO 2016 – Az nyert, aki jobban akarta – Szakértőnk: Temesvári Miklós

Akt.:
Temesvári Miklós
Temesvári Miklós - © Fotó: Homoky György
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Nem volt nagy a szombat esti meccs, inkább gyömöszölték egymást a csapatok.

Szombaton este a tévét nézők között volt Temesvári Miklós is. A régiónkban oly népszerű, a labdarúgás nemzetközi vérkeringésében is ismert szakember örömmel osztotta meg véleményét lapunk olvasóival.

Az olaszok arra összpontosítottak: ne kapjanak gólokat. Temesvári Miklós

Megérdemelt a sikerük

– Örültem a németek továbblépésének, mert a tippmixen is ezt játszottam meg – kezdte Temesvári Miklós. – A tréfát félretéve úgy vélem, hogy a Joachim Löw által irányított németek megérdemelten jutottak az elődöntőbe, bár amikor Bastian Schweinsteiger kihagyta a tizenegyest, akkor bizony nem így nézett ki.

– Egyébként a két válogatott múltját és erejét figyelembe véve nem volt egy nagy mecc­s. Izgalom volt, ám leginkább csak gyömöszölték egymást – folytatta a szombat esti német–olasz mérkőzés rövid elemzését Temesvári Miklós.

A jobbik lépett tovább

– A németek végül többet tettek a győzelemért, így joggal léphettek tovább. Az olaszok mintha elsősorban arra összpontosítottak volna, hogy ne kapjanak gólt. Véleményem szerint a német válogatott személyében mindenképpen a jobbik együttes került tovább – zárta le gondolatait a mester.

ÉKN