Bulvár, celeb

2010.09.17. 17:37

Ian Somerhalder: "A szerelem olyan, mint a háború"

<p>A Vámpírnaplókban Damon Salvatore karakterét alakító színész szerelemről és csalódásról vallott.</p>

Nők millióinak szívét hódította meg a – a hazánkban is nagy sikerrel vetített - Vámpírnaplók sármos testvérpárja, különösen egyikük, a  sötétlelkű Damon Salvatore. A karaktert megformáló színész, Ian Somerhalder a magánéletében sem “játszik” hősszerelmest, sőt a szerelmet leginkább a háborúhoz hasonlítja, amit mindig újra és újra kezd az ember.

Ian Somerhalder, aki keveset beszél saját szerelmi életéről, a Vámpírnaplók második évadának indulása kapcsán mégis elmondta  véleményét az első szerelemről és a csalódásokról. Az átható tekintetű színész Nina Dobrev (a filmbéli Elena) párja a való életben, de hivatalosan egyikük sem jelentette ki, hogy együtt vannak, egy szakértő szerint pedig testbeszéde arról árulkodik, hogy Ian egyenesen titkolni akarja a kapcsolatot.

– A szerelem mindenkit meghülyít. Olyan, mint a háború, az éhínség, vagy az olajszennyezés, egy idő után már nem emlékszünk, mi tett minket boldogtalanná a történelemben – mondta Ian Somerhalder. – Második alkalommal talán még nehezebb szembesülni a ténnyel, hogy nem szeretnek viszont, akkor már tudod, mit éreztél az első csalódáskor. Amikor először vagy szerelmes, az valami hihetetlen érzés. Másodszorra viszont, miután már összetörték a szíved, óvatosabbá válsz. Egy kicsit érzékenyebb leszel attól, hogy eldobják az érzéseidet, de mégis beleesel a csapdába újra és újra és újra...
Forrás: www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!