EU: nyílik már a (pályázati) pénzcsap

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: pwsdesign.com
Miskolc – Hatalmas fejlődési lehetőségek előtt áll mezőgazdaságunk.

A vidékfejlesztés aktuális kérdéseiről tartott tájékoztatást megyénk vezetőinek dr. Gyuricza Csaba, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke.

A megbeszélés utáni sajtótájékoztatón kijelentette, hogy az Európai Unió fejlesztési alapjai révén Borsod-Abaúj-Zemplén mezőgazdálkodói és települései sokmilliárdos lehetőséget kapnak arra, hogy jól kidolgozott projektjeik megnyerjék a támogatást és hozzájáruljanak az ágazat és ezen keresztül a pátria fejlődéséhez.

Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy egy kivételével valamennyi, a megyét érintő pályázati kiírás megjelent, azaz megnyílt a lehetőség, hogy a települések, gazdálkodók hozzájussanak a pénzhez.

Elhangzott, fontos, hogy jó projektek szülessenek, mert ez a támogatás 2020-ig áll biztosan rendelkezésre, az EU további fejlesztéspolitikája még nem ismert.

– ÉM-SZB –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s