Ételosztást szervez a Miskolci Lady Lions Club – Támogatókat is várnak

Illusztráció - Ételosztást szervez a Miskolci Lady Lions Club
Illusztráció - Ételosztást szervez a Miskolci Lady Lions Club
Miskolc – Évek óta nem tapasztalt hideg idő köszöntött ránk, ami sokakat próbára tesz. És nemcsak a hajlék nélkül élőket, hanem azokat a családokat is, akiknél a családi költségvetést alaposan felborítja a megszokotthoz képest extrémnek mondható hideg miatt megnövekedett fűtésszámla.

A City Hotel Miskolc – Drót Bisztró felajánlásának köszönhetően a Miskolci Lady Lions Club egy-egy tál meleg étellel szeretne segíteni a rászorulóknak, ezért az Észak-Magyarországgal közösen ételosztást szervez február 4-ére, szombatra. A helyszín a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházának parkolója (Miskolc, Szentpáli u. 1., a Centrum oldalával átellenben), a lehetőséget ezúton is köszönik a BOKIK vezetőinek. A kétszáz adag étel osztása délelőtt 11 órakor kezdődik, és amíg el nem fogy, de legkésőbb 14 órakor zárul.

A Lady Lions Club szeretné a kezdeményezést a következő hetekben is folytatni, amihez várják azoknak az éttermeknek és vállalkozóknak a csatlakozását, illetve felajánlását, akiknek módjukban áll ilyen módon segítséget nyújtani a rosszabb anyagi körülmények között élőknek. A felajánlásokat a mariann.uri@eszak.hu e-mail címre küldhetik el.

ÉMA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .