Ételosztás Miskolcon – Egy tányér babgulyás és bukta volt az ebéd

Akt.:
Ételosztás Miskolcon – Egy tányér babgulyás és bukta volt az ebéd
Miskolc – Főként idősek, de fiatalabbak is fel-feltűntek. Egyedül vagy társakkal, s olyan is volt, aki kisgyermekével érkezett.

Már a 11 órára meghirdetett kezdés előtt hosszú sorban álltak az ételért, így alig másfél óra alatt elfogyott a több mint 230 adag babgulyás, amit a Miskolci Lady Lions Club tagjai osztottak ki szombaton Miskolcon a rászorulók számára. Az Észak-Magyarország támogatásával meghirdetett akció a City Hotel Miskolc – Drót Bisztró kezdeményezésére valósult meg, amelynek tulajdonosa felajánlotta, hogy megfőzi az ételt, és biztosítja az ételosztáshoz szükséges kellékeket.

etelosztas-01-aj

Az akcióhoz társult Hegedüs Nándor húsüzlete, aki a húst, míg a Baromfiudvar 2002 Kft. a zöldséget és a babot biztosította a leveshez. Lezák Zoltán péküzemétől pedig kenyeret és buktát kaptunk. A helyszínért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarát illeti a köszönet. Komáromi Józsefnek, a Drót Bisztró séfjének pedig a finom levest és a kiosztásban való segédkezést köszönik a Lady Lions Club tagjai.

ÉM

etelosztas-07-aj