Eszelős orgazmus – 5 szokatlan, bensőséges szexpóz Valentin napra (18+)

Akt.:
Eszelős orgazmus – 5 szokatlan, bensőséges szexpóz Valentin napra (18+)
© Illusztráció: getty images
Azt nem garantáljuk, hogy másnap senkinek sem lesz izomláza, viszont az alábbi pozitúrák garantáltan eszelős orgazmust okoznak a nőknek – ugyanakkor a férfiaknak sem lesz oka a panaszra.

A híd

Fotó: Pinterest Fotó: Pinterest ©

Ez az egyik legintimebb pozitúra, amiben a nő teljesen át tudja magát adni a férfinak. A férfi nagy hozzáférést kap a hüvelyhez, és ő kontrollálja a nőt. A nagy előnye, hogy a mély behatolás mellett a klitorisz is kényeztetést kap. Nem a legegyszerűb póz, de egy kis testmozgás sohasem árt.

Andromakhé

Fotó: Pinterest Fotó: Pinterest ©

Ebben a pozitúrában a nő irányít: ő határozza meg a behatolás mélységét, a ritmust, és nagy előnye, hogy szeretkezés közben végig szemkontaktusban lehettek és simogathatjátok egymást.

Lótusz

Fotó: Pinterest Fotó: Pinterest ©

Ez is egy nagyon bensőséges pozitúra: a férfi törökülésben foglaljon helyet, partnere pedig üljön rá, és irányítsa a mozgást. A legjobb ebben a pózban az, hogy nagy felületen érintkezik egymással a bőrötök. Tipp: a csúcs pillanatában a nő dőljön finoman hátra.

Lappangó tigris

Fotó: Pinterest Fotó: Pinterest ©

Talán arra gondolsz, a hátulról történő behatolás kevésbé intim és belsőséges, ugyanakkor a pozitúra nagy előnye, hogy a férfi így könnyen tudja stimulálni a nő G-pontját – ráadásul kézzel hozzáfér a saját klitoriszához, így a multiorgazmus garantált.

Összefonódva

Fotó: Pinterest Fotó: Pinterest ©

Ismét egy olyan helyzet, ahol végig tudjátok tartania a szemkontaktust, és tudjátok egymást simogatni. Ebben a pozitúrában elsősorban a nő irányít, a kirobbanó gyönyör pedig garantált, hisz a behatolás élvezete mellett a nőnek arra is van lehetősége, hogy a klitoriszát hozzádörzsölje a férfi combjához.

Forrás: ripost.hu


Orális szex – 6 közkedvelt pozitúra (18+)

Az „Egyszer van Karácsony egy évben” – fejezetből bemutatunk 6 olyan testhelyzetet, melyekkel ünnepet varázsolhatsz szerelmed számára. Tény, hogy ez egy igen perverz Télapó… ám a jó szándék számít, különösen azért, mert a barátodnak egy évig nem lesz része újra ilyen bánásmódban.
hirdetés


hirdet�s