ÉSZAKERDŐ-helyezések a Husquarna fakitermelő versenyén

Miskolc, Varbó – 22 csapat részvételével rendezték meg a Husquarna Magyarország Kft. fakitermelő versenyét, a Varbó-Fónagysági oktatási központ területén.

A versenyzők a klasszikus versenyszámokban (szerelés, kombinált és lánckímélő darabolás, döntés és gallyazás) mérték össze tudásukat. Az összetett versenyben a Nagy TMTA Kft. és ÉSZAKERDŐ Zrt. közös csapata végzett az élen, megelőzve a Kazinc-Logger Kft. és ÉSZAKERDŐ Zrt. szintén közösen indított csapatát, valamint a Spilák Kisgép versenyzőit. Az egyéni összetett versenyben Kozák András (Tóth Kisgép) bizonyult a legjobbnak. A dobogóra még Dávid Gábor (Nagy TMTA Kft. és ÉSZAKERDŐ Zrt.) és Gerőcs János (Kazinc-Logger Kft. és ÉSZAKERDŐ Zrt. 2. csapat) állhatott fel. Az erdészeti társaság támogatásával indult versenyzők kiemelkedően szerepeltek az egyéni versenyszámokban: a megszerezhető 15 dobogós helyből 12-t „gyűjtöttek be”. Dávid Gábor (Nagy TMTA Kft. és ÉSZAKERDŐ Zrt.) megnyerte a lánckímélő darabolást és a szerelést, Kiss Attila (Nagy TMTA Kft. és ÉSZAKERDŐ Zrt.) pedig a kombinált darabolást – tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, az erdőgazdaság humánpolitikai osztályvezetője.

– Vereb István, kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s