Sport

2013.03.13. 09:06

Gázolt a Barcelona, nyolc között a Galatasaray

A katalán csapat semmit nem bízott a véletlenre, néggyel verték a Milan-t. A törökök idegenben tudtak nyerni. Videós összefoglalók.

A katalán csapat semmit nem bízott a véletlenre, néggyel verték a Milan-t. A törökök idegenben tudtak nyerni. Videós összefoglalók.

Ami az elmúlt néhány hétben nem sült a Barcelona-nak, az most összejött a Milan ellen. Messi révén már az ötödik percben vezettek a katalánok, s noha ezt követően óriási ziccerben kapufát lőttek az olaszok, a komolyabb helyzetek a vendégek kapuja előtt alakultak ki. Egyenlítés helyett azonban Messi egalizálta a párharc állását, duplája után hosszabbításra állt a csapat, a második félidőben azonban eldőltek a kérdőjelek: David Villa után még éltek a Milan reményei, Jordi Alba mérkőzés végén szerzett találata azonban feltette az i-re a pontot, nyolc között a Barcelona.

A másik találkozón a Schalke 3-2 arányú vereséget szenvedett a vendék Galatasaray csapatától, így - némi meglepetésre - kiesett a további küzdelmekből.

FC Barcelona -AC Milan 4-0

Messi (5, 39), David Villa (55), Jordi Alba (92)

FC Schalke 04 -Galatasaray 2-3

Neustädter (17), Bastos (63), illetve Altintop (37), Yilmaz (42), Bulut (95)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!