Észak-Magyarország Lapszemle

Akt.:
Észak-Magyarország Lapszemle
2018.06.18.

  • Medve tartja lázban a megyét, az állatot először szombat reggel egy autós látta Sajóecsegnél, majd Sajókeresztúron a térfigyelő kamera is rögzítette a település egyik játszóterén. Később lefotózták és videózták Szirmabesenyőn, vasárnap hajnalban pedig Miskolcon tűnt fel. A Bükki és az Aggteleki Nemzeti Park szakemberei szombat óta folyamatosan figyelemmel kísérték a maci vándorlását, A hétvégi történéseket foglalja össze hétfői cikkében az Észak-Magyarország.
  • Básti Lajos-díjat kapott Rózsa Krisztián, a miskolci színház színésze a Pécsett megrendezett országos színházi találkozón. Tavaly ugyanezt a díjat szintén miskolci színész kapta, Harsányi Attila. A történtek érdekessége, hogy Rózsa Krisztiánt Miskolcon sokan csak úgy nevezik, a kis Harsányi. Az Észak-Magyarország hétfő cikkében a boldog díjazott is megszólal.
  • Lassan kinő a földből az új sportcsarnok a miskolci belvárosban, a Lévay gimnáziumban folyó építkezés látványos időszakához érkezett. Az Észak-Magyarország hétfőn megjelenő cikkéből az is kiderül, hogy hamarosan lerakják az alapkövét a gimnáziumban épülő uszodának is.