Észak-Magyarország Lapszemle

Akt.:
Észak-Magyarország Lapszemle
2017.12.09.

  • Az én karácsonyi ajándékom? Nekem Lili az ajándékom. Végre együtt a család. Ennél nagyobb örömöt nem is tudok elképzelni – mondja szégyenlős mosollyal Anikó, aki 6 gyermekes édesanya. Nemrég írtunk a Magashegyen élő Mogyoró családról, akik rossz lakhatási körülményeik miatt nem vihették haza születése után a pici Lilit. A Zsófi-ReményVár egyesület azonban segített, és november közepén végre a kisbaba is hazakerült. Bár a valamikor hétvégi háznak épült otthonuk még mindig szűkös, és még mindig kevés pénzből kell megélniük, de egyre több reményt jelent a családnak, hogy számíthatnak a jószívű emberekre.
  • A Miskolc Város Közoktatásáért Közalapítvány fenntartásában működő Célpont Közösségi Tér, Miskolc Város Önkormányzatával szoros együttműködésben rendezett helytörténeti vetélkedőt középiskolások számára pénteken, Miskolc vaskohászatának 250 éves múltja előtt tisztelegve.
  • A Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) tegnap kihelyezett elnökségi ülést tartott Felsőzsolcán, a Pokol Csárdában. A 12 napirendi pont közül, az első három sajtónyilvános volt. A rendezvényen elsőként a szervezet elnöke, Németh Szilárd köszöntette a megjelenteket, az ülésnek helyet adó vállalkozás vezetőjét, és a házigazdák szerepét betöltő megyei szövetség vezetőjét, Rónai Kálmán elnököt, Orbán Győző elnök-helyettest, dr. Szinay Attilát, a diósgyőri birkózó klub felügyelő bizottságának elnökét, valamint Deák-Bárdos Mihályt, az MBSZ miskolci elnökségi tagját.További hírek a Észak Magyarország Lapszemle kategóriából


hirdet�s