Észak-Magyarország Lapszemle

Akt.:
Észak-Magyarország Lapszemle
2018.03.17.

  • A Magyar Logisztikai Egyesület dísztollát vehette át február 21-én prof. dr. Illés Béla, a Miskolci Egyetem Logisztikai Intézetének igazgatója. Az Észak-Magyarországnak elárulta, van egy nagy terve: szeretne a Miskolci Egyetem területén létrehozni egy, a Fraunhofer Intézethez hasonló tervezőközpontot. Hegyi Erika interjúja a lap szombati számában olvasható.
  • A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány a Miskolci Állategészségügyi Telepre (gyepmesteri telepre) bekerült, valamint a Miskolcon és a miskolci térségben fellelhető kóbor és méltatlan körülmények között tartott állatok mentését tűzte ki célul. Az eredmény: csak az elmúlt két évben majd kilencszáz megmentett élet. Az alapítványról szombati cikkében ír az Észak-Magyarország.
  • Ma rendezik meg Érden a férfi röplabda Magyar Kupa idei döntőjét, amelynek két résztvevője a Kecskeméti RC, valamint a Vegyész RC Kazincbarcika csapata. Az észak-borsodiak legutóbb 13 éve nyerték meg a serleget, így mindenképpen a győzelemért lépnek pályára, írja szombati számában az Észak-Magyarország.
hirdetés
hirdet�s