Észak-Magyarország Lapszemle

Akt.:
Észak-Magyarország Lapszemle
2017.10.28.

  • Hajnalka már nem sírdogál olyan sokat. De ha mégis, azt örömében teszi. Végre megoldódott legnagyobb gondja: tönkrement, penészes lakása helyett kapott egy másikat az Avasi lakótelepen, melynek lassacskán a felújításával is végez. A nagyszobában ott a dekopírfűrész, a konyhában a kinyomópisztoly, a kisszobában pedig a kombinált fogó és csavarhúzó. Hajnalka az utolsó simításokat végzi lakásán, mutatja, hogyan rögzíti a szegőlécet az előszobában, és hogy hogyan szerelte össze egyedül a lapokban érkezett szekrényét.
  • A várkapitányi álláshelyre 57-en jelentkeztek, többnyire magasan kvalifikált, tapasztalt szakemberek – kaptuk az információt az önkormányzat sajtóosztályától. Mint arról augusztusban beszámoltunk, a Diósgyőri vár keresi kapitányát, legalábbis ilyen címszó alatt hirdetett állást a Miskolc Holding Zrt. De úgy tűnik, egyelőre még nem választottak a jelentkezők közül. Az önkormányzattól megtudtuk, amint eldől, hogy ki lesz a várkapitány, természetesen tájékoztatni fogják a médiát.
  • Az NB I-es bajnokság 14. fordulója „csúcsmeccset” hoz a matyó városba, ahol 15 óra 30 perctől méri össze tudását a Mezőkövesd Zsóry FC és a Ferencvárosi TC labdarúgócsapata. A borsodi klub titkárságától kapott tájékoztatás alapján írjuk, hogy a ma 11.30-as pénztárnyitás után várhatóan fél órán át lehet jegyet váltani a stadionnál a bajnokira, utána már kiteszik a megtelt táblát. Ez annyit jelent, hogy az arénában legkevesebb négyezren szurkolják majd végig ezt a mérkőzést.
hirdet�s