Észak-Magyarország Lapszemle

Akt.:
Észak-Magyarország Lapszemle
2017.05.30.

  • A kormány célja, hogy a 2020-ig tartó ciklusban az uniós forrásokból finanszírozott projektek hatékonyan és gyorsan valósuljanak meg. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében a megyei pályázatnyertesek számára felmerülő feladatok megoldásának támogatására országjáró kampányt indított. Ennek keretében hétfőn Miskolcon volt információs nap.
  • Két előadást is tartott Miskolcon a Művészetek Házában a múlt héten dr. Zacher Gábor, toxikológus főorvos. Előbb középiskolásoknak beszélt az aktuális droghelyzetről, majd felnőtteknek tartott „Varázsgombáktól a kémiai terrorizmusig” címmel előadást. A sokat látott főorvossal a két előadás között beszélgettünk.
  • A megyei II. osztály Keleti csoportjának bajnoka a Hidasnémeti Vasutas Sport Club gárdája lett. A háromcsoportos mezőnyben csupán a határmenti település együttese büszkélkedhet a veretlen címmel és persze olyan gólkülönbséggel, amelyről sok csapat háza táján nem is álmodhatnak. A hidasiak huszonhat mérkőzésen százhuszonnégyszer (!) vették be ellenfeleik hálóját – ez csaknem mérkőzésenkénti ötös átlag –, miközben saját kapujukba csak huszonháromszor került a labda.


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
További hírek a Észak Magyarország Lapszemle kategóriából