Észak-Magyarország Lapszemle

Akt.:
Észak-Magyarország Lapszemle
2017.08.23.

  • A kedd délelőtti társulati ülésen Béres Attila igazgató a sportéletből vett példákkal erősítette meg kérését, a társulatnak szóló elvárását: az eddigi szakmai és minőségbeli szintet vigyék tovább és haladják meg az új szezonban. Ehhez rengeteg munka szükséges, de – mint a direktor fogalmazott – „nem kételkedem benne, hogy ez a csapat meg tudja csinálni”.
  • Pusztafalu a Hegyközben található zsáktelepülés, 196 lakossal, egy olyan közösséggel, amely élni akarásból nap mint nap jelesre vizsgázik. Ennek a közösségnek jelenleg Takács Viktor polgármester a vezetője.
  • A Magas-Tátra lábánál, csodaszép földrajzi környezetben fekvő város együttese, története során először vendégeskedett Miskolcon. A poprádiak 58 másodperc elteltével már vezettek, aztán zsinórban négy kisbüntetést sem tudtak kihasználni.


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter
További hírek a Észak Magyarország Lapszemle kategóriából


hirdet�s