Sport

2013.03.11. 20:44

Vasút: új időpontokban

Miskolc - Ahogy arról korábban hírt adtunk: szerdán megkezdi a rájátszás utolsó előtti körét az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI élvonalbeli női röplabdacsapata, akiknek ellenfelük a Budapest SE lesz, az 5-8. helyért zajló, két nyert meccsig tartó párharcban.

Miskolc - Ahogy arról korábban hírt adtunk: szerdán megkezdi a rájátszás utolsó előtti körét az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI élvonalbeli női röplabdacsapata, akiknek ellenfelük a Budapest SE lesz, az 5-8. helyért zajló, két nyert meccsig tartó párharcban.Azonban a csata nem a korábban eltervezett menetrend szerint zajlik, a fővárosi együttes kérésére megváltoztatták a nyitónap kezdési időpontját, illetve a második meccset is egy nappal előbbre hozták, ha pedig harmadik mérkőzésre is sor kerül a felek között, akkor ezt a korábban tervezettől két nappal hamarabb, vasárnap játsszák le. Mégpedig Miskolcon, ugyanis az alapszakaszbeli előkelőbb helyezése miatt az Albrecht az esetleges többszöri pályaválasztó.


A párharc programja

  • Március 13. (szerda), 18.00: Albrecht-Miskolci VSC-MVSI – Budapest SE
  • Március 15. (péntek), 18.00: Budapest SE – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI
  • Március 17. (vasárnap), 17.30: Albrecht-Miskolci VSC-MVSI – Budapest SE (amennyiben szükséges)
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!