Helyi közélet

2013.03.25. 09:56

Fának csapta a "zene" - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 24-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 24-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában tizenhét főt vettek szabálysértési őrizetbe, lopás, garázdaság és az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak a megszegéséért.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Közlekedésrendészeti helyzetkép – Fának csapta a „zene”

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, emellett három anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A délelőtti órákban egy személygépkocsi haladt Miskolcon a Szent István utcán, majd a jármű balra sodródott és az út menti fának csapódva állt meg. Az elsődleges információk alapján a sofőr menetközben CD lemezt akart cserélni és ennek következtében elveszítette a kontrollt a vezetés felett. A kórházba szállított sofőrnél az ügyeletes orvos nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket állapított meg. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a közlekedési baleset körülményeit.

A Miskolci és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságok járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy ittas sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt. A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában