Bulvár, celeb

2007.11.21. 07:38

Mary-Kate Olsen vesebeteg

<p>Talán evészavarai miatt vannak veseproblémái Mary-Kate Olsennek, aki a világ egyik leghíresebb ikerpárjának tagja. <dia width="850" height="630" alt="Olsen-ikrek 2007.06.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Olsen_ikrek_2007_06_15_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Olsen-ikrek 2007.06.15." /></a></dia></p>

Mary-Kate Olsent vesegyulladás miatt szállították az egyik New York-i kórházba. Szóvivője szerint a színésznő már jobban van, hamarosan haza is engedik, azonban a vizsgálati eredményekből fény derült arra, hogy még nem múltak el Mary-Kate Olsenevészavarai.

Ugyanis vesegyulladás az immunrendszer gyengesége miatt is kialakulhat. Mary-Kate immunrendszere pedig gyenge, mert nem táplálkozik megfelelően, rengeteg fontos vitamin és ásványi anyag hiányzik étrendjéből.

Egy hasonló gyulladás miatt szállították Lindsay Lohant is kórházba 2005-ben. Lindsay később egy interjúban elmesélte, hogy betegségét a bulimia okozta.

Mary-Kate Olsent már kezelták évekkel ezelőtt evészavarai miatt a Cirque Lodge klinikán. Távozásakor azt mondta, minden rendben van vele, már tudja uralni étkezését, és kézben tartja az életét.

Azonban a betegség és a róla készült képek nem ezt támasztják alá. Mary-Kate Olsen ijesztően vékony.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!