Esküvői fotópályázat az Északkal

Akt.:
Esküvői fotópályázat az Északkal
Esküvői fotópályázat az Északkal
Miskolc – A legjobbnak bizonyuló pár egy kényeztető wellnessélményt és egy háromfogásos ínyenc ebédet kap ajándékba.

Az értékes ajándékokért vegyél részt te is az Észak Esküvői fotópályázatán! A szavazóknak is érdemes lájkolni, ugyanis a voksolók között is kisorsolunk egy kétszemélyes ebédet. A díjak felajánlói a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori (Thermal & Wellness) és a miskolci Gasztroműhely egyetemi étterem.

Megosztani és lájkolni kell

Ha 2013. január 1-je után kötöttetek házasságot és Borsod-Abaúj-Zemplén megye szülöttei vagytok, nincs más teendőtök, mint elővenni az esküvői albumot, kiválasztani a rólatok készült kedvenc képet és beküldeni a balint.szaniszlo@eszak.hu elektronikus postacímre. Beküldési határidő 2015. október 31. Ne feledjétek megírni a feleség és férj nevét, a lakcímet, a telefonszámot, az e-mail-címet és a házasságkötésetek idejét. A fényképeket érkezési sorrendben, folyamatosan töltjük fel az erre létrehozott mappába az Észak-Magyarország Facebook-oldalán.

Nyerni úgy lehet, ha az Észak oldaláról sokszor megosztjátok a fotót, s minél több lájkot szereztek ismerőseitektől. Szavazni 2015. november 15-én éjfélig lehet. Ne felejtsétek el lájkolni az Észak oldalát sem!

ÉM-SZB