Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Bolga házaspár

Akt.:
Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on – Bemutatkozik a Bolga házaspár
Miskolc – Tóparton, kastélykertben, vízesés tövében, motor nyergében, vagy épp egy napraforgó tábla közepén – többek között ilyen helyszíneket választottak életük egyik legboldogabb napjának megörökítéseként az ifjú párok. Ezeket a fotókat olvasóink is megtekinthetik mi több, szavazhatnak is a kedvencekre a Borsod Online esküvői fotópályázatán. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ.

Bolga Lilla és Bolga László 4 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, amikor László leszólította Lillát egy buszmegállóban, hogy volna-e kedve másnap meginni vele egy kávét vagy egy teát. A pár egy munkahelyen dolgozott, és már másnap sort kerítettek a kávézásra. Fél évig csak barátok voltak, majd elkezdett komolyabbra fordulni kapcsolatuk.

Tavaly június 24-én László elhatározta, hogy megkéri kedvese kezét. Az első ötlete az volt, hogy egy autóstalálkozón próbál szerencsét. Lillát be akarta ültetni egy drift autóba és a jármű körülötte driftelt volna, de nem volt annyi hely a találkozón. Így László elképzelése sajnos nem valósulhatott meg. A találkozó után azonban a pár felmászott a Magoskőre a Bükkben, László letérdelt Lilla elé, majd megkérdezte, mit csinál jövő május 18-án. Lilla azt hitte, hogy akkor mennek nyaralni, majd megpillantotta László kezébe a gyűrűt és sírni kezdett az örömtől.

Az esküvőjük idén májusban volt Miskolcon. A szűk család és a közeli barátok társaságában ünnepeltek. Az esküvőjüket a 3. évfordulójukra szervezték, és mind a ketten alig várták, hogy kimondhassák a boldogító igent. A kikérésnél László a közös kedvenc zenéjüket játszotta le, majd amikor meglátta Lillát a menyasszonyi ruhájában, könnybe lábadt a szeme. Lilla és László is imádta az esküvőjük minden pillanatát.

A fotózáshoz Lillafüredet választották, mivel a pár szereti a természetet és a helyszín is csodálatosan szép, így erre esett a választásuk. A VW Bogár csak véletlen ráadás volt, amit a fotósuk ki is használt. Lilla elárulta, hogy ez az egyik kedvenc autójuk!


eskuvoi-fotopalyazat2


Esküvői fotópályázat a Borsod Online-on
Miskolc - Mostantól egészen október 15-én éjfélig lehet szavazni a Borsod Online esküvői fotópályázatára folyamatosan beérkező képekre. A legtöbb voksot begyűjtő pár kényeztető wellness-hétvégét nyer. Ám szavazni is érdemes! A voksoláshoz szükséges egy rövid regisztráció, amivel a szavazó automat...

Miskolc - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma. Érdemes részt venni a lapunk hírportálján, a Borsod Online-on augusztus 17-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető w...