És akkor jött az éktelen dudálás Miskolcon

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: Autónavigátor.hu
Miskolc – Egy autós fogalmazta meg a következőket: „A minap reggel autómban ültem, a kereszteződés előtt álltam és a mögöttem jövő éktelen dudálással adta tudtomra, hogy zöld a lámpa, húzzak már odébb.

Egy olyan kifejezetten ideges „ménemmészmáhülyeköcsög” üzenet volt, mert nem indultam el a zöldön, mert az előttem haladó autó a túloldalon még belógott a kereszteződésbe.

Aztán mikor lett mögötte egy autónyi hely, akkor előregurultam.

Persze azonnal utánam nyomult az ideges autós, sőt a mögötte lévők is jöttek szépen libasorban. Közben a keresztirányú forgalomnak lett zöld, ők pedig elállták az utat.

Az ezt követő még éktelenebb dudálások már a mögöttem jövőknek, köztük az idegesnek szóltak…”

– ÉM –


Kereszteződésben keresztül, kasul...
Miskolc - A „zöld jelzésen bentragadásnak” szeretnék az elejét venni a miskolci Búza tér környékén. Adott egy kereszteződés, ahol az egyik irányba be van dugulva az út. Amikor a lámpa zöldre vált – annak ellenére, hogy látja az autós, hogy a kereszteződés után közvetlenül még állnak az autók, és ...

Zsolcai körforgalom: Ez már a végleges forgalmi rend
Miskolc - Alig néhány héttel az újraaszfaltozás és festés után ismét változott a forgalmi rend a zsolcai körforgalomban. Mint a Magyar Közút Zrt.-től megtudtuk, a nagy átmenőforgalmat bonyolító körforgalomban a sávváltásnál keresztezték egymás útját az autók, ezeket a konfliktuspontokat szeretté...