Asztrológia

2011.09.29. 10:26

Napi horoszkóp - csütörtök

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 Kos 03.21.-04.20.

Fárasztják az események. Egyszerűen semmit sem tud végigcsinálni, nem bírja energiával. Úgy érzi, elfogyott a türelme, és nincs tovább miből mennie. Igaz, ami igaz, egy kicsit sokat vállalt az utóbbi időben. Nemcsak a maga bajával volt elfoglalva, sokat nyűglődött másokért is. Megérdemelne némi nyugalmat, kikapcsolódást, pihenést. Ne idegesítse magát mások problémáival. Be fog érni a hétvégére a pihenés eredménye, reménykedjen benne.

Bika 04.21.-05.21.

A tudásnak ára van, s ez nemcsak időben, pénzben is mérhető. Megéri most beiratkozni a legmodernebb iskolába, tanfolyamokra, ahol idegen nyelven folyik az oktatás, mert nem szabad lemaradnia. Sokat tanul, és olyan ismeretségekre tesz szert, amiket a későbbiekben tökéletesen tud majd alkalmazni. Nem kell semmitől sem tartania, most annyi energiája van, amivel még hat gyereket is simán kordában tudna tartani.

 

Ikrek 05.21.-06.22.

Meglepetéssel szolgál a délelőtt az Ön számára. Valami olyan dolog történik, ami akár az életét is megváltoztathatja. Viselkedjen úgy, mintha nem lenne a hírben semmi váratlanság. Igazából nincs is, már régóta várta ezt a fajta lehetőséget, csak épp időre volt szükség ahhoz, hogy beérjen. Ez persze csak játék, de néha sikerre visz. Szervezze meg jól a holnapi napját, és élvezze ki minden percét.

 

[poll id="4"]

Rák 06.22.-07.22.

Nagyszerű ajánlattal keresik meg, amelyen talán gondolkodni sem szabadna, annyira egyértelmű. A részletekre ügyelnie kell, mert ott vannak elrejtve az igazi buktatók. Különösen jó szimattal kell ezeket felkutatnia, s most nem számíthat másra, mint az ösztöneire. Ha úgy látja, nem eshet bántódása, fogadja el az ajánlatot, és hajtsa végre. Igazából semmit sem veszíthet, be van biztosítva a jövője.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Bármit is vár ettől a naptól, másképpen lesz. Sikerül Önnek olyan személyes vagy szakmai kapcsolatokat szereznie, melyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a jövőben még sokkal önállóban és színvonalasabban dolgozhasson. De ez csupán lehetőség, és túl bizonytalan ahhoz, hogy komoly terveket kovácsoljon. A nap harmonikusan végződik, természetesen ott, ahol mindig megértés és segítőkézség várja- otthon, a partnerével.

 

Szűz 08.24.-09.23.

Ez a pénzügyi tranzakciók napja. Kérjen segítséget, ha nem biztos abba, hogy hova tegye pénzét. Viszont ne hallgasson kókler tanácsadókra, s olyan területen ne próbáljon szerencsét, amelyhez eddig semmi köze nem volt! Viszont az élet más területein próbálkozhat újdonságokkal. Az első kudarc ne vegye el a kedvét, csak az első sikerek után álljon meg egy percre! A szerencse továbbra sem hagyja el!

 

Mérleg 09.24.-10.23.

Régi barát bukkan fel, akiről nem is gondolta volna, hogy ennyire kötődik Önhöz. Meglepődik, és rá kell jönnie, Ön is több szállal ragaszkodik hozzá. Ha meg tudja oldani, tegye félre munkáját és egyéb teendőit, és kiadós beszélgetéssel, kirándulással, barátjával töltse a napot. Megéri az elpazarolt idő, mert ennek a találkozásnak nagy hatása lehet későbbi életére. Még az sem kizárt, hogy ő a nagy Ő.

 

Skorpió 10.24.-11.22.

Úgy érzi, összecsapnak feje fölött a hullámok, reménytelenül túl sok elintéznivalója maradt mára, jó lenne, ha ellenérzését leküzdve segítséget kérne valamelyik barátjától, mert egyedül aligha fog a végére járni. Különben is, nemcsak kizárólag Önnek egyedül fontosak ezek a dolgok, hanem a többieknek is. Ne vállaljon mindent magára, engedjen másokat is kibontakozni. Egyébként sem bírna ennyi feladattal el.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Az eső konok egyhangúsággal zuhog. Feladatait szürkének, sivárnak találja, munkahelyét pedig lehangolónak, visszataszítónak. Kollégái unalmas, kibírhatatlan alakok: mindig ugyanazokkal az elcsépelt viccekkel hozakodnak elő, rendre ugyanazokkal az elcsépelt viccekkel hozakodnak elő, rendre ugyanazokban a képtelen, csúnya ruhákban járnak, és beszélni is folyton ugyanarról beszélnek. Nincs bennük szemernyi eredetiség sem.

 

 

Bak 12.22.-01.20.

Amit célszerűnek tart elvégezni, ami halaszthatatlan, csak nem teljesedik, amire pedig nem számít, az váratlanul megörvendezteti. Ez egy ilyen nap. Igaz, hogy egy melléfogás velejárójaként, de új ismeretségre tesz szert. Immár közösen kialakított tervük felbirizgálja gondolatait, és újszer megoldásokra készíteti. Vigyázzon erre a kapcsolatra nagyon, ugyanis sok meglepetést tartogat még az Ön számára.

Vízöntő 01.21-02.19.

Az ajánlat nem annyira kedvező, mint amilyennek első pillantásra látszik. Egyelőre minden szép és jó, de jobb lenne, ha mögé nézne. Mindenekelőtt meg kell erősítenie saját értékeibe vetett hitét! És ne adja olcsóbban magát, mint amennyit ér! Ez persze úgy hangzik, mintha vásárra vinné a bőrét, de mit tegyünk, ha ilyen a munkaerőpiac? Nem is fog változni. Tudja, hogy mire képes, és ismeri munkája értékét, szóval ne adja lejjebb!

 

Halak 02.20.-03.20.

Bár alaposan összecsapnak a hullámok a feje fölött, és meglehetősen parázs az élet maga körül, mégis üresnek, unottnak talál mindent és mindenkit. Történjék rossz vagy jó, képtelen reagálni rá. Ez a közöny jelent valamit. Talán valamilyen változást kellene belecsempésznie az életébe. Párja Ön mellett áll, meghallgatja, megnyugtatja. Vigyázzon rá nagyon. Nélküle nem menne ilyen simán minden.

 

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!