Erotikus cikkek

2008.11.28. 16:49

Orgazmusban nem volt hiány

<p>Mindössze 48 óra leforgása alatt 204 nőt járattak csúcsra az Ausztráliában megrendezésre került Sexpo kiállításon, új rekordot felállítva ezzel.</p>

Igazán látványosra sikeredett idén a világ egyik legismertebb erotikus seregszemléje, a napokban zajlott Sexpo 2008. A kötelező látnivalókon túl a szervezők igazi kuriózumokkal is kedveskedtek a nagyérdeműnek, a hölgy vendégek pedig kiemelt figyelmet kaptak.

A legszerencsésebb látogató például egy 25.000 (!) dollár értékű, 18 karátos arany bevonattal készült vibrátorral mehetett haza, az igazi kuriózum azonban mégsem ez volt, hanem a Sex Machines Australia standja, akik szexuális segédeszközök egész arzenáljával érkeztek, a hölgyek nem kis örömére.

Egyetlen hétvége alatt 204 nőt juttattak csúcsra a rózsaszín kütyükkel, átadva a múltnak előző évi rekordjukat, ami 189 orgazmus volt az előző Sexpo alatt. A legnagyobb sláger a videón látható robogó volt.


Klikk a képre a videó megtekintéséhez!

Erotikus képek, cikkek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!