Erotikus cikkek

2008.09.18. 11:44

Szeretkezés az ágyon kívül

<p>Mindenkivel előfordult már, hogy az autóban, liftben, munkahelyen vagy éppen az utcán sétálva megkívánja a másikat.</p>

Ez egy olyan aktus, ami sietős, viszont nagyon erotikus, és sosem felejti el a másik. Itt nem az érzelem számít, hanem a testi vágy. Gondoljunk csak a Hegylakó című filmben Connor MacLeod és Louise Marcus utcai szeretkezésére.

A férfiak szerint nincs is izgalmasabb egy ilyen esetnél, ugyanis nem újra a megszokott helyen, az ágyban. Minél jobban sürgeti az idő az embereket, a vágy annál erősebb és hevesebb, és ami a legfontosabb, hogy szabad ruhát tépni, leteperni és természetesen perverz dolgokat suttogni a másik fülébe. Azt viszont tudni kell, hogy ezt a fajta szeretkezést jobban élvezik a férfiak, mint a nők.

Most pedig a nők következnek: Minden nő szereti, ha megkívánják. Ennél nagyobb elismerés nincs is a nő számára, hiszen bármelyik pillanatban kívánatos tud lenne a férfi számára. Legyen az bevásárláskor vagy akár egy séta közben.

Na de vannak az ilyen aktusnak negatív oldalai is. Fontos, hogy a férfi fiatal legyen, mert ellenkező esetben nem sikerülnek olyan gyorsan a dolgok. A nőknél pedig lényeges szerepet játszik a helyszín, hiszen ők érzelmi síkon mozognak. Egy biztos, addig amíg az ember nem próbálja ki, ne mondjon róla véleményt.
nice.hu

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!