Erőszak miatti távoltartás és balesetek Borsodban

Erőszak miatti távoltartás és balesetek Borsodban
© Illusztráció - 24.hu
Borsod-Abaúj-Zemplén – A Miskolci Rendőrkapitányság december 9-én két férfit garázdaság szabálysértés miatt-, míg a Kazincbarcikai,- valamint az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy főt a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az említett ügyeken túl az Ózdi Rendőrkapitányság három esetben, míg a Kazincbarcikai-, valamint a Szerencsi Rendőrkapitányság egy-egy esetben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában három, elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– ÉM –


Miskolc - Halálos közlekedési baleset történt Miskolcon szombaton délután a Görgey utcában. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Nissan haladt a Corvin utca irányába a zöld jelzésen a Sportcsarnok előtti gyalogos átkelőhelynél, amikor ismeretlen körülmények között egy fiatal...

Az utcán verte volt barátnőjét - illusztráció
Miskolc - Nem tudta feldolgozni a szakítást, rátámadt egykori párjára férfi. A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség a napokban emelt vádat egy 40 éves miskolci férfival szemben, aki még idén februárban az esti órákban az utcán megverte volt barátnőjét. A vádlott és párja viharos, konfliktusokk...