Erőszak, balesetek Borsodban

Erőszak, balesetek Borsodban
Miskolc – A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének jelentése szerint.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai október 29-én egy férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott személyt 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben alkalmazott a Tiszaújvárosi-, valamint a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A Miskolci-, valamint a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában két-két, elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.​

Dojcsák Dávid, a B.-A.-Z Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a harsányi tűz és tegnapi viharkárokon kívül jelentősebb esemény nem történt. (Ezekről Bálint már küldött anyagot.)

Üveges Csaba, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elmondta: az elmúlt 24 órában kiemelkedő jelentőségű esemény nem történt megyénkben.

ÉM