Érkezz időben a DVTK stadionavatójára – Utazz ingyen szurkolói jeggyel vagy bérlettel

Akt.:
Érkezz időben a DVTK stadionavatójára - Utazz ingyen szurkolói jeggyel vagy bérlettel
Érkezz időben a DVTK stadionavatójára - Utazz ingyen szurkolói jeggyel vagy bérlettel - © Fotó: MVK Facebook
Miskolc – 2018. május 5-én, szombaton 14:00 órától megnyitja kapuit a DVTK új stadionja és 15:30-kor elkezdődik a stadionavató ünnepség. A nagy érdeklődés miatt az MVK Zrt. 14:00 és 21:00 óra között ingyenes utazást biztosít az 1-es jelzésű autóbuszokon és az 1-es villamosokon, amihez csak aznapra érvényes DVTK szurkolói jegy vagy bérlet kell.

Érkezz időben, és legyél részese a helyszínen a 15:30-kor kezdődő avató ünnepségnek, majd szurkoljunk együtt a DVTK-nak a Mezőkövesd elleni megyei rangadón!

Kérjük a Diósgyőr szurkolókat, az ingyenes közösségi közlekedést használják, hogy elkerüljék a közlekedési dugókat és a parkolási problémákat.

dvtk-megnyito-2018_05-page-001

Szombaton, a kapunyitás időpontjától, 14:00 órától az MVK Zrt. 1-es jelzésű autóbuszai és 1-es jelzésű villamosai sűrűbben közlekednek, az autóbuszok 7-8, a villamosok 4-5 perces követési idővel. A DVTK – Mezőkövesd mérkőzés végén a stadion előtt kialakított ideiglenes buszmegállóból is közlekednek 1-es jelzéssel autóbuszok, de a buszok és villamosok a Bulgárföld és a DVTK Stadion megállóból is egymás után indulnak majd, így a hazajutás is a közösségi közlekedéssel lesz egyszerűbb.

A grafika mutatja a 1-es busz és 1-es villamos stadion környékén lévő megállóit, a járatok követési gyakoriságát, a megállók és az új stadion közötti gyalogos útvonalakat, valamint az ideiglenes megállót.

A stadion körül kialakított parkolók tele lesznek, ezért a környéken lévő utcákban várhatóan a szokásosnál jóval több jármű parkol majd, ezért kérjük az ott élők türelmét és megértését.

– Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala –