Eredményes volt a pataki fürdő emblémapályázata

Sárospatak – A közelmúltban embléma- és kabalapályázatot hirdetett a sárospataki Végardó Fürdőt üzemeltető Pataqua Kft. vezetése.

A megadott határidőig rengeteg pályamunka érkezett, amelyet egy szakértő zsűri bírált el. Az eredményhirdetést a sárospataki Újbástya Rendezvénycentrumban tartották meg, ahol Oros István, a Pataqua Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette, új fürdőemblémaként az Emerico–d  debreceni grafikai stúdió arculati tervét fogadták el, és a rendezvényen bemutatták a reklámmolinót is, melyet eseményeken promóciós céllal használnak majd. A beküldött pályamunkák azonban nem vesznek kárba, hiszen ezek közül a Csupka Tamás által tervezett kabalafigurát a fürdő vezetése fel kívánja használni a jövőben.
Az első helyezettek 50–50 ezer forint készpénzjutalomban részesültek, a második helyezettek családi hosszú hétvégés kikapcsolódást kaptak a hajdúszoboszlói Hungarospa Termál Hotelben Aqua-Palace élményfürdő használattal, a harmadik helyezettek családi szezonbérletet kaptak a Végardó Fürdőbe. 

Eredmények

Kabalafigura pályázat
1. Csupka Tamás – gólya
2. Dékány Lea – béka
3. Gulyás Kristóf – vidra
Embléma pályázat
1. Bóka Krisztina
2. Nagy Krisztina
3. Horváth Mihály