Eredményes hetek a DKSI mögött

Akt.:
A Bianchi Balaton-felvidék Maraton versenyen
A Bianchi Balaton-felvidék Maraton versenyen - © Fotó: magánarchívum
Debrecen – A DKSI-Freeriderz versenyzői az elmúlt hétvégéken sem ültek tétlenül, újabb győzelmekkel és dobogós helyekkel gazdagították a csapat eredménylistáját.

Július 25-27. között a Central European Tour 3 szakaszos versenyen Pályi Csaba képviselte színeinket, a Balaton Team-DKSI mix csapatban. A nehéz, nemzetközi mezőnyt felvonultató viadalon Csaba mindhárom szakaszon helytállt, 102., 121., illetve 114. helyeket elérve.

Július 26-án Budapesten a Sipos János Emlékverseny időfutamában Róka Tibor kategóriáját megnyerve hozta a tőle várható dobogós helyet.

Július 27-én az Ibrány Nagydíjon szerepeltek a csapatból többen is. Aktív versenyzéssel, kategóriájukban az előkelő 2. ill. 3. helyet szerezte meg Czine Tamás és Hajdu Barna, míg 40 felettiek között Monoki Róbert bronzérmes lett!

Augusztus 2-án a Bianchi Balaton-felvidék Maraton versenyen Pályi Csaba és Vogronics Máté álltak rajthoz. A kánikulában, dombos terepen rendezett versenyen Csaba kategóriájában 3. lett, Máté pedig a 23. helyen zárt.

A nagyatádi ExtremMan triatlon versenyen, mely az IronMan távjaival egyező távokon került megrendezésre, szintén indultak páran a DKSI soraiból, természetesen a kerékpár számban segítve csapatukat: Nagy Kálmán és Nagy Zoltán a “Fegyencjárat” váltójával az előkelő 5. helyen végeztek a csapatok között, Csire Sándor pedig másodmagával a középmezőnyben érkezett, egymaga teljesítve a 180 km-es kerékpáros szakaszt.

Az előttünk álló héten először a Pálya OB-n vesz részt Ágoston Imre, majd Pályi Csabával kiegészülve indulnak a Székely Körversenyen (UCI 2.2), melyekhez sikeres részvételt kívánunk! Augusztus közepén pedig a Balmazújvároson rendezett hármas Csapatidőfutam Bajnokság vár a DKSI versenyzőire.

– DKSI-Freeriderz –