Erdőbényén V. Aszú Fesztivál, Mindszent havi mulatság

Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Erdőbénye, Szegi, Tiszaladány – Lakossági fórum Tiszaladányban, Erdőbényén V. Aszú Fesztivál, Mindszent havi mulatságok.

Szeptember 7-én, csütörtökön 16 órakor lakossági fórumot tartanak Tiszaladányban a Győri Elek Faluházban. A lakossági fórumon előzetes tájékoztatás hangzik majd el Tiszaladány településképi arculati kézikönyvének elkészítéséhez és a településképi rendelet megalkotásához. A két előadó dr. Liszkai Ferenc polgármester és Csontos Györgyi, a MIXA Stúdió ügyvezetője lesz.

Szeptember 23-án rendezik meg Erdőbényén az V. Aszú Fesztivált. A rendezvény a Szepsi Laczkó Máté Emlékházban kezdődik 11 órakor helyi alkotók kiállításának a megnyitójával. 14 órától rendezik meg a szüreti felvonulást a sportpályától a piactérre, ahol majd folytatódik a mulatság.

Három település is részese lesz október 7-én, szombaton a Mindszent havi mulatságnak, ami már hagyományos rendezvénynek számít Hegyalján. Bodrogkisfaludon, Bodrogkeresztúrban és Szegiben egész nap gazdag programkínálattal várják a helyieket és az érdeklődőket.

– ÉM –