Érdemes rápörögni a hétvégék bulijaira Miskolcon

Érdemes rápörögni a hétvégék bulijaira Miskolcon
Miskolc – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező időszakban Miskolcon? Íme néhány remek program a következő napokra, amelyekből a zenei partik, koncertek sem maradhatnak ki…

Március 7., csütörtök

22.00 Szeresd a Trashem, Bébi!

Bukott Diák Buli a miskolci Rock­well Klubban

22.00–23.00 Random mix a #tecsőről 23.00–04.00 Dj Hamu&Gyémánt, avagy a Szeresd a Trashem, Bébi 04.00–05.00 Aki még lát kettőjük közül

Taknyos zsebkendők, könnytől ázott párnák, széttépett füzetek, szájzugrepedés, anyu dühös hangja a telefonban és a suhintás szellője, amikor apu feléd lendíti a vasalózsinórt. Hát ez nem jött össze, de sebaj, mi a vállunkat adjuk, hogy kisírd rajta magad, a szeszkónkat, hogy könnyítse a gyászt és persze a zenei aláfestést a fohászkodó szeánszhoz, hogy legközelebb sikerüljön!


Március 8., péntek

20.00 The Biebers-koncert a miskolci Helynekemben

Pukás Peti, Dani és Ekanem Bálint, valamint a zenekar tűkön ülnek, hogy találkozhassanak veletek

A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay. Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram díjkiosztón. Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt. A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A srácok az idei nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi #galaktikus #szexizés! A munka azóta sem állt meg, a Puskás testvérek ugyanis ontják magukból az új dalokat, amiket a koncerteken az egész országban megmutatnak.

20.00 Groovehouse-koncert a miskolci Collins Clubban

Vándor, Hajnal, Ébredj mellettem, Hadadi; Legyen ez egy őrült vágy… Feltűnt, hogy máris dúdolod valamelyik dal szövegét magadban? Nem csoda, hiszen a Groovehouse mindenki által kedvelt zeneszámokkal véste be magát a történelemkönyvekbe.

Még a Groovehouse legendás feloszlása előtt elkészült az Adj vissza mindent című dal, ami végül 2012 nyarán került a rádiókhoz. A videóklip bemutatására pedig 2012. október 18-án került sor. Közel két év hallgatás után, 2014 nyarán megjelent a Seholország című daluk. A dalhoz készült videóklip pedig 2014. december 21-én került bemutatásra. 2015-ben egy új, karácsonyi dallal jelentkeztek Néhány nap címmel. A videóklipet 2015. december 24-én mutatták be. 2017-ben bejelentették, hogy közel 10 év után új albummal jelentkeznek. A lemez előfutáraként 2017 novemberében megjelent az Élj című daluk. Végül 2017 decemberében megjelent a hatodik stúdióalbumuk, ami a Groovehouse 6 címet kapta.

22.00 Nőnapi Party a miskolci Rockwell Klubban

Egy éjszaka ami a hölgyekről szól

Érkezik a régió legnagyobb és leglátványosabb nőnapi partija a Rockwellbe. A legszexibb műsorral készül nektek a Hot Men Dance.


Március 9., szombat

21.00 Invader-koncert a miskolci Corner Stage-ben

Vendég: Unmuting Absolution

Az Invader zenekar sztorija az ez­redfordulóig visszavezethető, de a banda első felállása sok tagcsere után csak 2005-ben alakult ki, ettől az évtől kezdődtek az aktív koncertezések is. 2006 őszén már meghívást kapott a zenekar vezető rock-metál bandák turnéira, ahol masszívan helytállt bemelegítő bandaként. Több éven keresztül kísérték a Kalapács, Ossian, Pokolgép zenekarokat szerte az országban és a környező országokban a klubkoncerteken és fesztiválokon egyaránt. Több énekesváltás után, 2010-ben rögzítette a zenekar első, 8 dalt tartalmazó EP-jét, melyen a zenekarban énekesi posztját két évig betöltő Nachladal István (ex-Wisdom) énekelt. Ma az Invader egy erős, agresszív, húzós riffeket felvonultató, ugyanakkor dallamos, könnyen énekelhető modern metál zenét játszó zenekar. Kialakult a stabil, talán az eddigi legerősebb felállás, a banda dolgozik a hamarosan elkészülő nagylemezén, melyről már megjelent a lemezelőzetes EP. Közben a lehetőségekhez mérten aktívan koncertezik, zenei repertoárjában a közönség által kedvelt néhány feldolgozás dal mellett egyre inkább teret kap az Invader igazi arca, a saját dalokban rejlő erő, dinamizmus és dallamvilág.


Március 14., csütörtök

21.30 Blahalouisiana-­koncert a miskolci Helynekemben

Vendég: The Bluebay Foxes

A Blahalouisiana 2012 nyarán alakult a nagykiadós Jacked legénységéből. A gyönyörű hangú Schoblocher Barbara által vezetett zenekar első dala, a The Wanderer három héten keresztül őrizte helyét az MR2 top 30-as listájának dobogóján. A zenekar másfél év alatt több mint 50 koncerten van túl, fellépett az MR2 Akusztik műsorában, a VOLT fesztiválon, és szerepelt már többek között a 30y, a Magashegyi Underground, a We Are Rockstars, a Bermuda, a Hangmás, a NEO, az Intim Torna Illegál, a Heaven Street Seven és Akkezdet Phiai társaságában. A Schram Dávid producerelése alatt megjelent első kislemez, a Tales of Blahalouisiana szerepelt a Recorder blog 2013-as kedvencei között, valamint a Lángoló Gitárok válogatásában is. A kislemezről a My Baby Wants to Leave this City is napi rotációba került az MR2-n. 2013 decemberében a Blahalouisiana telt házas koncerten bizonyíthatott a PeCsában a Morcheeba előzenekaraként. Az 1960-as évek és a modern amerikai dalszerzők által inspirált, blues-os, country-s elemeket alkalmazó rockzenekar első klipje is megjelent 2013 telén a Tonight I’ll Dress in Blue című számhoz, Horváth Viktor rendezésében. A zenekar 2014-ben jelentkezett és be is jutott a NagySzínPad versenyére, ahol olyan előadókkal versengtek a győzelemért, mint az Ivan & The Parazol, a Cloud 9+, és a Halott Pénz. Az év végén kiadták Without me című kislemezüket, amin három dal kapott helyet. 2015-ben bejárták a legnagyobb nyári fesztiválokat, és két új szerzeményt adtak ki, melyekhez videókat is készítettek. Év elején jelent meg az Ahol összeér, év végén pedig a magyar 1960-as évek beat korszakát megidéző hangzású Máshol várnak. 2016 áprilisában jelent meg első önálló nagylemezük.

ÉM


Péntek este Miskolcon láthatjuk,hallhatjuk a csapatot
Miskolc - A népszerű hard rock együttes, a Pokolgép ad koncertet nőnapon, azaz március 8-án, este 21 órától a miskolci Ady Endre Művelődési Házban. Az est vendégzenekara a Twister lesz, amely 20 órakor lép a színpadra. A tavalyi, a zenekar fennállása 35. évfordulóját ünneplő Budapest Arénában ...

Majka május harmadik szombatján lép fel a Wellhellóval Szerencsen
Szerencs - Az ózdi rapper és a budapesti fiúk ismét szerencsét próbálnak Szerencsen. Vajon koncert is lesz? Sokak számára emlékezetes maradt a tavaly augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett Országos Csokoládé Fesztivál Szerencsen. Nem biztos, hogy első hallásra mindenkinek a remek hangulat, a cs...