Érdemes lesz rápörögni az elkövetkező bulikra: Essemm, Video Disco Hétvége, Pápai Joci, Peter Makto és Opitz Barbara

Essemm
Essemm
Miskolc – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel vár az elkövetkező időszakban Miskolc és környéke? Íme néhány remek program a következő néhány napra, amelyekből természetesen a szokásos zenei partik, koncertek sem maradhatnak ki…

2018. július 13., péntek

20.00 Essemm a miskolci Collins Clubban

Előtte és utána rezidensük, Dj Atti fokozza a hangulatot

Essemm, a 2010-ben berobbant rapper sikere a mai napig töretlen. Magyarországon a hip-hop élet egyik legegyedibb zenészeként tartják számon. A Garage Productions-nak köszönhetően vált híressé, körülbelül 13 éve van ebben a szakmában és folyamatosan azon van, hogy stílusát tökéletesen kidolgozza. Eddig összesen hivatalosan két nagylemeze jelent meg, az első a Rockstar volt, aminek akkora sikere lett, hogy egy remixes változatot is kiadtak belőle. A második a 112 című nagylemeze volt, ami 2012 augusztusában került a boltok polcaira, és azóta is ebből a lemezből sikerült eladnia a legtöbbet, arról nem beszélve, hogy Magyarország egyik legkeresettebb raplemeze lett.

22.00 Video Disco Hétvége a miskolci Helynekemben


2018. július 14., szombat

20.00 Wild Night a miskolci Collins Clubban

Egy vad szombat estére csábít a Collins. A program a következő: 14.00 terasznyitás, ahol kellemes hűsítőkkel, kávé­különlegességekkel várják a vendégeket, 16.00 a futball világbajnokság bronzmérkőzését tekinthetik meg a terasz 140 centis tévéjén, illetve óriáskivetítőn a klimatizált clubban. Este Thief Astro pörgeti a lemezeket egészen hajnalig, a legnagyobb clubslágerekkel várják a táncos lábúakat.

22.00 Video Disco Hétvége a miskolci Helynekemben


2018. július 20., péntek

20.00 Pápai Joci a miskolci Collins Clubban

Rezidens: Dj Atti

Pápai József vagy Pápai Joci magyar énekes, cigány származású előadó, A Dal 2017 győztese. A zenével már korán kapcsolatba került, mivel bátyja hatására már 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. Hatással volt rá a 60-as, 70-es évek, a rock, a pop, soul, R&B zenei stílus. A nagyközönség előtt először 2005-ben mutatkozott be a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában. A tehetségkutató után önálló nagylemezzel debütált. Első nagy sikere a Ne nézz így rám című dal volt. A Dal 2017-be bejutott az Origo című dala, melyet saját maga szerzett. A döntőben a nézőktől ő kapta a legtöbb szavazatot, így ő képviselhette Magyarországot Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon. 2017. május 11-én a 62. Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében Pápai Joci a szavazatok és a nemzetközi zsűrik pontjai alapján bekerült a május 13-án megrendezett döntőbe, ahol nyolcadikként lépett színpadra. A szakmai zsűriktől és a közönségtől összesen 200 pontot szerzett, és a 8. helyen végzett.


2018. július 21., szombat

17.00 Nextapes Day + Night Party Peter Maktoval a miskolci Helynekemben

17.00-tól találkozó a Helynekem teraszán, este pedig a szoksásos módon beköltözés a club falai közé. Peter Makto természetesen már a teraszon is ott lesz, hazai vonalon pedig Fundacion, Squell és Zemar.

Peter Makto első lemezlovasi lépések óta több ezer ­megtett kilométerrel a háta mögött az éjszakában itthon és külföldön egyaránt a közönség kedvencévé vált az elmúlt közel 20 évben.

A bulikban szerzett tapasztalatoknak, és rengeteg dj pultban eltöltött órának köszönhető, hogy fellépéseit és dj mixeit több ezren követik és népszerűsége a fiatalok körében a mai napig csak növekszik. Sosem egysíkú szetteket prezentál, több zenei műfajban kalandozik minden egyes fellépése alkalmával és ennek köszönhetően Dandy kifejezetten nem kategorizálható lemezlovas és mégis minden alkalommal megtalálja az összhangot a számára legfontosabb „tényezővel”, a közönséggel!


2018. július 27., péntek

20.00 Opitz Barbi a miskolci Collins Clubban

Az est hangulatfelelőse Dj Atti

Opitz Barbi énekesnő, a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese. Gyerekkora óta szeret énekelni. Több énekversenyen is részt vett, illetve kisebb fellépései is voltak. 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba, amelyet végül megnyert, úgy, hogy a verseny alatt egyszer sem párbajozott. Mentora Tóth Gabi volt.

– ÉM –