Miskolc

2019.08.14. 11:00

Megégett a Tankcsapda

Saját bevallásuk szerint ilyen még nem történt a debreceni együttessel.

Bájer Máté

Szeptemberben nem jönnek

„A szeptember 7-re, a Miskolci Sörfesztiválra meghirdetett Tankcsapda-koncert sajnos elmarad! A rendezvény szervezői számunkra érthetetlen indokokkal visszamondták a már meghirdetett koncertet…” – értesítette néhány nappal ezelőtt rajongóit az együttes a hivatalos Facebook-oldalukon.

A magyar rockpaletta mára megkerülhetetlenné vált szereplője a Tankcsapda, ami kisebb kihagyás után újra számos turnét vállalt. Olyan együttesről van szó, aminek a neve garancia egy telt házas koncertre. A zenekar története átível az ezredfordulón, bár akkor még más gitárossal – és az eredeti formáció szerint más dobossal is – álltak fel a színpadra. A régi slágerek kultikus himnuszokká váltak a kilencvenes évek tinédzserei számára, míg az új albumok dalai a mai fiatalokat is képesek megszólítani.

A Hajdú Péter nevével fémjelzett miskolci fesztivál mégis lemondta az együttes koncertjét. A hivatalos közleményben a következőképp indokolják a döntést: „A zenekar a fesztivál előtti időszakban négy közeli helyszínen is fellépett, illetve fellép.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában