Erdei a 6. menetben döntött

Erdei Zsolt technikai KO-val győzte le az amerikai Byron Mitchellt.

A Közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán két volt világbajnok csapott össze és a televíziós közvetítés révén a sportág hívei is láthatták a meccset.

Továbbra is veretlen Erdei Zsolt

A tíz menetesre tervezett félnehézsúlyú összecsapást a hatodik menetben zárta le a 37 éves magyar bokszoló, aki így 33. mérkőzése után is veretlen a profik között. Fritz Sdunek tanítványa a hatodik szakaszra láthatóan úgy ment ki, hogy lezárja a meccset, Mitchell védekezését teljesen lebontotta, s az amerikai már az első percben a padlóra került. Ekkor még a mérkőzésvezető a számolás után engedte tovább küzdelmet, egy perccel később azonban kénytelen volt beszüntetni az egyoldalú csatát, mivel Mitchell ismét a földre került, s hiába állt fel, csak tántorgott.

„Nagyon örülök a győzelmemnek és annak, hogy meglett a húszhetes felkészülésnek, a kemény munkának az eredménye. Úgy érzem még, bőven több van bennem és ezt ki is akarom hozni. Régóta vagyok távol az otthontól, családomtól, így már nagyon várom, hogy hazaérjek és megöleljem őket, most már ez jár a fejemben. Szeretném ezúton is megköszönni a magyaroknak, hogy a helyszínen ilyen szép számban drukkoltak nekem és azoknak is, akik fennmaradtak a televízió képernyője előtt” – nyilatkozta Erdei ZsoltTovábbi hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek