Épül a japán Takata járműipari vállalat új gyára Miskolcon

Akt.:
Miskolc, 2014. január 12. Munkagépek dolgoznak a miskolci Déli Ipari Parkban 2014. január 12-én, ahol légzsákgyártó üzemet épít a Takata-cégcsoport, a világ egyik vezető autóipari beszállító vállalata. Az építkezés a második fázisához érkezett, a megelőző feltárások után a közműrendszer és az úthálózat kiépítése zajlik. A tervek szerint a termelés ősszel kezdődhet, az új gyár ezer embernek ad majd munkát.
Miskolc, 2014. január 12. Munkagépek dolgoznak a miskolci Déli Ipari Parkban 2014. január 12-én, ahol légzsákgyártó üzemet épít a Takata-cégcsoport, a világ egyik vezető autóipari beszállító vállalata. Az építkezés a második fázisához érkezett, a megelőző feltárások után a közműrendszer és az úthálózat kiépítése zajlik. A tervek szerint a termelés ősszel kezdődhet, az új gyár ezer embernek ad majd munkát. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc, 2014. január 12., vasárnap (MTI) – Munkagépek dolgoznak a miskolci Déli Ipari Parkban 2014. január 12-én, ahol légzsákgyártó üzemet épít a Takata-cégcsoport, a világ egyik vezető autóipari beszállító vállalata.

Az építkezés a második fázisához érkezett, a megelőző feltárások után a közműrendszer és az úthálózat kiépítése zajlik. A tervek szerint a termelés ősszel kezdődhet, az új gyár ezer embernek ad majd munkát.

– MTI –

Címkék: ,