Helyi közélet

2013.09.14. 12:53

Leütötte, majd kirabolta Mezőzomboron

Mezőzombor, Szerencs - Két órán belül őrizetben a vasútállomáson nézelődő férfira rátámadó rabló.

Mezőzombor, Szerencs - Két órán belül őrizetben a vasútállomáson nézelődő férfira rátámadó rabló.A Szerencsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. szeptember 13-án délután fél négykor a Mezőzombori vasútállomás melletti területen egy 76 éves férfit leütöttek, majd az eszméletét vesztett sértettet a közeli bokros részre húzva kirabolták. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a nyomozók az elkövetéstől számított két órán belül azonosították, elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Zoltán 26 éves helyi lakost.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az illetékes ügyészségen előterjesztéssel él a bűnügyi őrizetben lévő terhelt előzetes letartóztatásának indítványozása érdekében.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában