Encsen és Miskolcon is körözött személyt fogtak a rendőrök

Akt.:
Encsen és Miskolcon is körözött személyt fogtak a rendőrök
Alacska, Encs, Miskolc, Sajólád, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. április 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. április 14-én a Miskolci Rendőrkapitányság egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. Sz. Krisztián 41 éves alacskai lakost 12 óra 30 perckor érték tetten a járőrök a Sajólád melletti erdőben, ahonnan korábban kidőlt fákat akart eltulajdonítani. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fenti eseten túlmenően a miskolci- és az encsi egyenruhások egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, míg a tiszaújvárosi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –