Kerékpárost gázolt halálra a vonat Encs közelében

Akt.:
Illusztráció - Kerékpárost gázolt halálra a vonat Encs közelében
Illusztráció - Kerékpárost gázolt halálra a vonat Encs közelében
Encs, Forró, Miskolc, Novajidrány – Halálra gázolt egy idős embert a vonat Novajidrány és Forró-Encs állomás között.

A balesetre előbb olvasóink hívták fel figyelmünket, akik azt írták Encsen a Mérai út van lezárva baleset miatt, illetve mellékeltek hozzá fényképet is. Janaskóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette a hírt.

– A Miskolc-Tiszai pályaudvarra közlekedő személyvonat Novajidrány és Forró-Encs állomás között gázolt halálra szombat délután egy kerékpárost. A nyolcvan év körüli úr a biciklijét próbálta áttolni a sínen, ekkor sodorta el az éppen akkor érkező vonat – mondta.

Fotó: Olvasónktól Fotó: Olvasónktól ©

A MÁV közleményében azt írta: a baleset miatt a Miskolc-Hidasnémeti vonalon utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk, hiszen az érintett szakaszon a hatósági intézkedések befejezéséig nem járnak a vonatok.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese azt mondta: Forró-Encs és Hidasnémeti között vonatpótló buszokat indítottak.

ÉM-TÁ


Budapest/Miskolc - Halálra gázolt egy kerékpárost a Miskolc-Tiszai pályaudvarra közlekedő személyvonat Novajidrány és Forró-Encs állomás között szombaton, ezért a Miskolc-Hidasnémeti vonalon utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk - közölte a MÁV. A MÁV közleménye szerint az érintett szaka...Encs.
BOON.HU


hirdetés