Encs hírei

2018.06.16. 11:05

Gyűrűkereső, egérfogó, sárkányölő az ovinapon Encsen

Encs - Az idén is vidáman telt az Encsi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde napja.

Encs - Az idén is vidáman telt az Encsi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde napja.

Az elmúlt pénteken felfordult az egész Csoda-Vár. Már hagyománnyá vált, hogy az Encsi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde dolgozói mindent megtesznek azért, hogy a gyermekek jól érezzék magukat. Nem volt ez másként az idén sem. Délelőtt sportversenyeket és környezetvédelmi vetélkedőket rendeztek.

A hat feladatból álló játékos váltóversenyt a „Környezetünk titkai” kvíz- és megfigyelőverseny követte nyolc állomással. Délután megkezdődött a szülők és hozzátartozók részvételével a hagyományos Csoda-Vár Nap.

Érdekes és élvezetes

A nyitóelőadás most is az óvónők zászlóbemutatójával kezdődött. Ezt követően az óvoda csoportjai próbálhatták ki a játékokat, mérhették fel tudásukat, ügyességüket az állomásokon. A feladatokat nagy örömmel végezték a kis óvodások, a szülők pedig drukkolhattak a csemetéknek. Gyűrűkereső, egérfogó, kulcskereső, horgászat, sárkányölő, csak néhány az érdekes és élvezetes feladatok közül.

- HE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!