„Örülök, hogy a megyei másodosztályban is bevezették a negyedik játékvezetőt, csak kár, hogy a nagymihályi kispadon ült…”

Akt.:
Illusztrácó - „Örülök, hogy a megyei másodosztályban is bevezették a negyedik játékvezetőt, csak kár, hogy a nagymihályi kispadon ült...”
Illusztrácó - „Örülök, hogy a megyei másodosztályban is bevezették a negyedik játékvezetőt, csak kár, hogy a nagymihályi kispadon ült...”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztályú banjnokság Közép csoportjának 4. fordulójában négy mérkőzést játszottak vasárnap.

Nyékládháza – Tiszakeszi 0-3 (0-2)

Mályi, 100 néző. V.: Fülöp.

Nyékládháza: Zselenák – Terdik (Lengyel), Kaczvinszki, Bodnár, Tóth, Demeter (Máhr), Sipos, Nagy, Lakatos, Vangor (Varga), Ganyi (Kuzma). Edző: Tóth Rajmund.

Tiszakeszi: Bordás – Lovász, M. Varga (Balázs), Soltész (Balogh), Dobos, Borza (Szakál), Rémiás, Egyed (Szabó), Nyeste, Stipula, Simon. Edző: Molnár János,

G.: Egyed, Lovász, Simon. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 5-0.

Tóth Rajmund: – Előre leszögezem: nagyon gyengék voltunk. Aki múlt héten látott minket ránk se ismert. Az első kapott gólig, ami méteres les volt jól játszottunk, de az visszavetett minket. A 16-oson belüli kezezésért büntető jár. Jó lett volna ha két méterről sikerül gólt lőni. A játékvezető ellenőrnek volt mit jegyzetelni. Remélem az arroganciát is felírta.

Molnár János: – A jó erőkből álló hazaiak ellen taktikus játékkal, helyzeteinket jó százalékban kihasználva megérdemelten nyertünk. A továbbiakban sok sikert a nyékieknek!


Cserépfalu – Vatta 3-1 (0-0)

Cserépfalu, 150 néző. V.: Sveda.

Cserépfalu: Komlóssy – Polgár, Nagy T., Keszthelyi (Mátyás), Nagy L., Tóth (Kecskés), Szabó, Poszuk (Román), Harnócz (Németh), Kis, Dongó (Sasvári). Edző: Csomós János.

Vatta: Faragó – Rémiás, Szaniszló, Erőss (Pusoma), Harsányi, Kerekes, Atucsák, Mizser, Gulya, Szabó, Turcsányi (Rontó). Edző: Gulya István.

G.: Nagy T. (2), Román, ill. Turcsányi. Kiállítva: Kerekes (56.), Atucsák (77.) Jók:
az egész csapat, ill. senki. Ifi: 5-4.

Csomós János: – Megfelelő hőfokon futballozva úgy érzem a második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk, sőt akár több gólos is lehetett volna a különbség.

Gulya István: – Ismét beigazolódott, hogy a foci néha igazságtalan. Az első félidőben több góllal vezethettünk volna, ehelyett vereség lett a vége. A továbbiakban sok sikert Csendes Péter barátomnak és csapatának!


Ónod – Harsány 3-1 (0-1)

Ónod, 75 néző. V.: Suhaj.

Ónod: Kónya – Borbély (Jámbor), Szakáczki, Dolyák, Takács, Kállai, Krajnyák, Pásztor, Profáncsik (Urszin), Tóth, Filep. Edző: Répási Ferenc.

Harsány: Bene – Csizmadia, Simon, Balogh, Rafael K., Eperjesi, Tyukodi, Markov, Farkas, Gável, Nagy (Pusztai). Edző: Gável András.

G.: Filep, Urszin,. Markov (öngól), ill. Markov. Jók: az egész csapat, ill. senki, Ifi: 4-1.

Répási Ferenc: – Ezzel a győzelemmel kívánunk sok boldog születésnapot Takács Tamásnak.

Gável András: – Sok sikert a továbbiakban Ónodnak.


Emőd – Mezőmagymihály 1-1 (0-1)

Emőd, 100 néző. V.. Tóth M.

Emőd: Besenyei – Jakab D. (Rémiás), Petruska (Németh Gergő), Boszák, Németh Cs. (Németh Gergely), Reményi (Nagy), Boncsér, Hriczó (Vass), Jakab Sz., Fekete, Hozdik. Edző: Vass László.

Mezőnagymihály: Bukta – Barzsó, Vaszilkó (Gáspár), Tóth, Sajtós (Bertók), Fónagy (Berecznay), Mizser, Bodzán, Ferenczi (Németh), Boros K., Török (Himer). Edző: Ferenczi György.

G.: Nagy, ill. Bodzán. Jók: Jakab D., Fekete, Hozdik, Boszák, ill. az egész csapat. Ifi: 5-1.

Vass László: – Örülök, hogy a megyei másodosztályban is bevezették a negyedik játékvezetőt, csak kár, hogy a nagymihályi kispadon ült. A döntetlenre azért rászolgáltunk.

Ferenczi György: – Az utolsó percben vesztettünk két pontot. Most ennek a döntetlennek nem tudnunk örülni. Talán később igen. Jó játékvezetői hármas.


A Bükkábrány visszalépése miatt a Tibolddaróc szabadnapos volt.

ÉMEmőd.
BOON.HU


hirdetés