Ittasan borult az árokba, autónak hajtott a bringás – Balesetek Borsodban

Ittasan borult az árokba, autónak hajtott a bringás – Balesetek Borsodban
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kedden.

Amint arról már beszámoltunk: Miskolcon, egy BMW vezetője 8 óra 40 perc körül a Gömöri felüljáróra akart felhajtani, amikor kanyarodása közben a jármű egyik ajtója kinyílt. A sofőr megpróbálta menet közben behúzni azt. A manőver közben a férfi azonban félrerántotta a kormányt, az autó pedig az útpadkának ütközött, majd felborult. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

n4023410_1

Göncön, a Széchényi István úton 15 óra 30 perc körül egy mezőgazdasági járműnek a vezetője nem a munkaeszköz sajátosságainak megfelelően közlekedett, így az árokba hajtott, ahol felborult. A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, akivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

n3201762_0

Emődön, az Arany János úton haladt 15 óra 40 perc körül egy tehergépkocsi vezetője és nem a forgalmi viszonyokhoz igazította járműve sebességét, ezért nekihajtott egy álló autónak, ami nekigurult az előtte álló kocsinak. A balesetben négyen megsérültek.

n4023839_0

Szegilongon, a Dózsa György úton egy kerékpáros haladt 19 óra 40 perc körül, amikor a kerékpárúton egy szabálytalanul várakozó autót nem megfelelően került ki, így nekihajtott annak. A biciklis könnyebben megsérült a balesetben.

n3114139_0

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset négy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Emőd.
BOON.HU


hirdetés