Baleset az M3-ason Mezőkövesdnél

Akt.:
Baleset az M3-ason Mezőkövesdnél
Baleset az M3-ason Mezőkövesdnél - © Fotó: Tóth Balázs
Mezőkövesd/Miskolc – Mezőkövesdnél a 3-as főútra terelték a forgalmat az M3-as autópályáról, miután szombaton, kora este két autó összeütközött, egyikük fel is borult a Vásárosnamény felé vezető oldalon. Emődnél lehetett visszatérni az autópályára – közölte Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) korábbi tájékoztatása szerint a baleset a 133-as kilométernél történt, és az autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták.

m3_kovesd_180818_03

A rendőrség közlése szerint a munkálatok idejére a sztráda érintett oldalát zárták le, a Budapest felé vezető sávokban zavartalan a forgalom. A balesetben több ember megsérült.

– MTI –


Baleset az M3-ason Mezőkövesdnél - megszűnt a forgalomkorlátozás
Miskolc/Mezőkövesd - Megszűnt a forgalomkorlátozás szombat este, 10 óra előtt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán - tudatta a rendőrség az MTI-vel. Korábban Mezőkövesdnél a 3-as főútra terelték a forgalmat az M3-as autópályáról, miután kora este két autó összeütközött, egyikük fe...Emőd.
BOON.HU


hirdetés