BOON - Sport - DVTK

2008.10.11. 19:12

Sisa Tibor: Nagyon lelkesek a srácok!

<p>Sisa Tibor, a DVTK új edzője élvezi a dolgos hétköznapokat.</p>

Sisa Tibor, a DVTK edzője az nb1.hu-nak elmondta: nagyon lelkes játékosokkal találkozott a DVTK-nál, akik nagyon szeretnék, hogy meginduljon felfelé a csapat szekere. Az extra hét pihenő is jól jött a csapatnak, így van idő elsajátítani a "Tanár Úr" elképzeléseit.

- Végre itt vannak a dolgos hétköznapok, a játékosoké a főszerep - mondta el érdeklődésünkre Sisa Tibor. - Úgy gondolom, hogy nekem azon kell lennem, hogy minél többet tudjak segíteni a srácoknak. Kellemesen csalódtam bennük, nagyon tettre készek, igyekeznek mindent megvalósítani. Igazából minden edzőnek más elképzelései vannak a játékról, ezen a héten az általam felvázolt taktika begyakorlását helyeztük előtérbe. Bízom benne, hogy szépen megy majd minden, mert bár jól jött ez az egy hét extra a taktika elsajátítására, azért jól tudom, hogy a játékosoknak több időre lesz szükségük ahhoz, hogy azt magukévá tegyék.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!