Friss hírek

2011.05.03. 20:06

Életet mentettek a rendőrök

<p>Rendőrök mentették meg egy benzinkútról fizetés nélkül távozó autó egyik utasát Debrecenben, rögtön, miután elfogták, kedden délelőtt. Az autó vezetője menekülés közben több szabálytalanságot is elkövetett. Majd balesetet szenvedett az autó, a két utas és a vezető elmenekült. Egyiküket később elfogták, de igazoltatás közben rosszul lett, a rendőrök élesztették újra.</p>

A létavértesi benzinkútról fizetés nélkül távozó autós és utasai szabálytalankodva, egy két sávon haladó kocsisort szerettek volna kikerülni. Ezért előzés közben áttértek a szemből érkezők sávjába, ahol azonban egy autóval ütköztek. A kocsiból kiugorva elszaladtak a helyszínről.

A rendőrök elkezdték keresni őket és egyiküket sikerült is elkapni. Igazoltatás közben azonban rosszul lett, így a rendőrök azonnal hozzákezdtek az újraélesztéshez. Ezt később a kiérkező mentők folytatták és sikeresen be is fejezték az életmentést. A férfit utána kórházba szállították. Két társát még keresik. A rendőrség ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást - közölte a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!