Emlékszem, Sopronban, de nem úgy!

Akt.:
Színpadon a Wellhello
Színpadon a Wellhello
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Sopron – Remix- és feldolgozásversenyt hirdettek a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. DJ-ket, producereket és zenekarokat buzdítottak arra, hogy álmodják újra az a VOLT himnuszát, a WellHello és a Halott Pénz közös dalát. Az Emlékszem, Sopronban idén is a VOLT himnusza marad, de minden bizonnyal egy kicsit másképp.

Máig óriási siker a Halott Pénz és a WellHello közös slágere, amely a Telekom VOLT Fesztivál himnuszaként született 2015-ben. Az Emlékszem, Sopronban azóta is hatalmas sláger a két zenekar koncertjein, a YouTube-on pedig már közel 10 millióan látták a himnuszhoz született klipet.

„Ez a dal jóval több, mint egy egynyári sláger és nagyon összeforrt a fesztivállal, ezért az előadókkal közösen úgy döntöttünk, hogy idén is az Emlékszem, Sopronban lesz a Telekom VOLT Fesztivál himnusza – bár minden bizonnyal egy kicsit másként…” – közölték a szervezők, akik egyúttal közzétettek egy felhívást is, amelyben DJ-ket, producereket és zenekarokat buzdítanak arra, hogy dolgozzák fel vagy készítsenek remixet a dalból.

A verseny április közepéig tart, akkor hirdetnek eredményt. A beérkezett műveket a Wellhello, a Halott Pénz és a VOLT szervezői értékelik, a legjobbakat pedig izgalmas és értékes nyeremények és nagy lehetőségek várják – természetesen a Telekom VOLT Fesztivállal kapcsolatosan.

ÉM