Friss hírek

2009.12.22. 08:33

Megindult a forgalom a 43-ason

<p>Sikerült a keresztbefordult kamionokat elvontatni, így megindult a forgalom a 43-as fõúton Makó és Apátfalva között. A rendõrség tájékoztatása szerint a két kamion fél hat körül fordult keresztbe a jeges úton, ezért leállt a teljes forgalom, órákig nem lehetett megközelíteni a nagylaki határátkelõt.</p>


A kamionok az ónos esõtõl jeges úton fordultak keresztbe még kora reggel, a tûzoltóknak is gondot jelentett, hogy a jeges úton egyrészt kiérjenek a helyszínre, másrészt megtalálják a módját annak, ahogy a keresztbe fordult, több tonnás jármûveket visszahúzzák a menetirányba, de percekkel ezelõtt sikerült feloldani a helyzetet és megindult a forgalom - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs hadnagy, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Makó környékén még a Makó és Kövegy közötti úton okoz gondot a nagy szél, itt félméteres hóátfúvások teszik szinte lehetetlenné a közlekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!