Emlékek az óév meccseiről – Kozma István sportfotói 2018-ból

Akt.:
Így láttatta a tavalyi sporteseményeket lapunk fotósa
Így láttatta a tavalyi sporteseményeket lapunk fotósa - © Fotók: Kozma István
Miskolc – Fotóriportereink 2018-as sportfotóiból válogattunk, most Kozma István felvételeiből.

Már hagyomány, hogy év elején arra kérjük fotóriportereinket, hogy válogassanak a 2018-as képeik közül, s visszatekintésképp mutassák meg, merre jártak, s melyek voltak azok a pillanatképek, amelyeket ők is szívesen visszanéznek. Ez alkalommal sportfotóikból (is) kértünk ízelítőt, pénteken Ádám János, most Kozma István 2018-as, kedvenc sportfotóit tekinthetik meg olvasóink.

Pista számtalan sporteseményen járt 2018-ban is, a válogatott fotók nagy része futballmeccseken készült. Ám asztalitenisz, jégkorong, kosárlabda, röplabda, amerikai foci mérkőzéseken is születtek szerinte (és állíthatjuk, a képek nézői számára is) felejthetetlen pillanatok, sőt, fotósunk kedvenc képei között egy vitorlásversenyen készült felvétel is szerepel.

ÉM


Felejthetetlen pillanatok 2018 sportversenyeiről
Miskolc - Fotóriportereink 2018-as sportfotóiból válogattunk. Elsőként Ádám János felvételeiből. Már hagyomány, hogy év elején arra kérjük fotóriportereinket, hogy válogassanak a 2018-as képeik közül, s visszatekintésképp mutassák meg, merre jártak, s melyek voltak azok a pillanatképek, amelyeket...