Emberrablás Budapesten – új információkat szerzett a rendőrség

Emberrablás Budapesten – új információkat szerzett a rendőrség
Budapest – Egyelőre nem találják a rendőrök a héten Budapestről eltűnt vietnami házaspárt, azonban a feltételezhető emberrablás kapcsán új információkhoz jutottak a nyomozók.

A rendőrség egy ázsiai férfi fantomrajzát tette közzé, illetve egy térfigyelő kamera felvételét, amin egy olyan kocsi látszik, amely vélhetően szerepet játszott az emberrablásban.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, valószínűleg elraboltak egy vietnami házaspárt Budapesten. A kétgyermekes, középkorú házaspárnak kedden veszett nyoma. A IV. kerületi Tél utca 40. szám alatti parkolóból vitték el őket, azóta a rendőrség szerint feltehetően fogva tartják őket. A házaspár egyébként kocsival érkezett meg a parkolóba, a rendőrök az autót megtalálták. Kedd óta azonban egyikük sem adott életjelet magáról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton egy fantomképet tett közzé, az ábrázolt ázsiai férfi a rendőrök szerint összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel. A férfi 165-170 cm magas, körülbelül 110 kg súlyú, a fantomképet a www.police.hu oldalon lehet megnézni.

A rendőrség egy térfigyelő kamera felvételét is nyilvánosságra hozta. A felvételen látható Honda Civic típusú, egyedileg tuningolt személyautó is feltehetően szerepet játszott az ügyben.

A rendőrség az eset kapcsán személyi szabadság megsértés gyanújával indított eljárást. Aki tud valamit az ügyről, az eltűnt házaspárról, az hívja az újpesti rendőröket a 231-3400 telefonszámon, illetve névtelenül is lehet bejelentést tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Független Hírügynökség –