Emberölés Aszalón – Előbb deszkával ütött, aztán késsel szúrt a fiatal nő

Akt.:
Emberölés Aszalón - Előbb deszkával ütött, aztán késsel szúrt a fiatal nő
Emberölés Aszalón - Előbb deszkával ütött, aztán késsel szúrt a fiatal nő - © Fotó: Tóth Balázs
Aszaló, Miskolc – Előzetes letartóztatásban van a nő, aki élettársát szúrta le Aszalón.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a fiatal nőnek, aki Aszalón mellkason szúrta élettársát. A férfi a sérülés következtében életét vesztette.

A férfi és a 19 éves nő egy háztartásban éltek. A gyanú szerint a férfi szeszesitalt fogyasztott, és több alkalommal vita alakult ki az élettársak között a nap során.

img_0175

A férfi az egyik gyereket egy deszkával a kezében megfenyegette. Erre a nő kivette élettársa kezéből a deszkát, először háton ütötte párját vele, majd egy konyhakéssel mellkason szúrta.

img_0183

Figyelemmel az emberölés bűntettének büntetési tételére, amely 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés, bűnösség megállapítása esetén a gyanúsítottal szemben súlyos büntetés kiszabása várható. Erre tekintettel reális a veszélye a szökésének, illetve elrejtőzésének. A bíróság szerint az eljárási cselekményeken való részvétele másként nem biztosítható. Az is feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a vele közeli hozzátartozói viszonyban álló tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével meghiúsítaná vagy megnehezítené a bizonyítást. Mindezek alapján a bíróság indokoltnak látta ügyészi indítványra a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését. A végzés jogerős.

ÉM-SZB


Emberölés Aszalón: Élettársát szúrta le egy 19 éves nő
Aszaló, Miskolc - Egy családi vita fajult el annyira, hogy egy nő leszúrta élettársát. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves aszalói nővel szemben. A gyanúsított 2018. április 2-án 17 óra ...