Emberek, akik arra születtek, hogy minden problémát megoldjanak

Emberek, akik arra születtek, hogy minden problémát megoldjanak
© Fotó: Bright Side
Minden emberben ott rejlik a kreativitás, és vannak olyanok, akik hagyják, hogy ez felszínre is kerüljön. Ilyenkor születnek meg azok az első látásra őrültnek tűnő megoldások, amelyeket a Bright Side összegyűjtött. Azt pedig be kell vallanunk, hogy egyik-másik igazán zseniális.

1. Valami, amit minden szülőnek tudnia kell: “Szemtanúja voltam egy jelenetnek, ahol a kisgyerek nyújtotta a kezét a lehetséges ajándékok felé, és kérlelte az anyját hogy vegye meg neki. Az anyja pedig azt válaszolta, hogy ezeket a játékokat csak a télapó veheti meg, az anyukáknak és az apukáknak tilos. Működött.”

2.
Létra, macskáknak.

3.
Az új generáció trükkjei. Így biztosan nem fagy oda az ablaktörlő.

4. Apa trükkje: “Amikor valamelyik testvérem elesett (öten voltunk a családban), és sírni kezdett, apa mindig azt mondta, hogy gyorsan álljon fel, és menjen oda hozzá, felveszi őket. Nem tudom miért, de mindig működött. Mindig felpattantak, majd szaladtak apához, út közben pedig elfelejtették, hogy miért is sírtak igazából.”

5.
Egy gumicsizma mindig jó szolgálatot tesz az esőben.

6.
Megoldás egy régóta fennálló problémára.

7.
Így biztosan nem lopják el.

8.
A párod mindig állítsd úgy, hogy a kép szélén legyen, mert így szakítás után könnyedén levághatod onnan.

9. “Egyszer az egyik haverom elment egy autóalkatrész-kereskedésbe, majd mikor megtalálta a megfelelő alkatrészt, csak annyit mondott, hogy Mike küldte oda. Az eladó erre adott neki egy hatalmas kedvezményt mindenféle hezitálás nélkül. Később a haverom azt mondta, hogy mindenki ismer valakit, akit Mike-nak hívnak. Éppen ezért megért egy próbát.”

10.
Mikor az ész és a félelem hiánya találkozik.

11.
Egy rizzsel töltött váza tökéletes alternatíva, ha nincs késtartónk.

12.
Még egy felhasználási módja az iratcsipesznek.

13.
A banántartóra a fejhallgatód is ráteheted.

14.
Egy teszt, mielőtt még elhagyod a kocsmát. | Fotók: Bright Side

Forrás: Bright Side


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Bright Side összegyűjtött néhány fotót, amelyek híven tükrözik, hogy a férfiak bizony könnyedén képesek őrületbe kergetni a szebbik nem tagjait, és ehhez válogatott eszköztárral rendelkeznek. A következő eseteket elnézve úgy véljük, egyik-másik alkalommal bizony ko...

Ami elromolhat, az el is romlik - tartja a bölcsesség, és ez alól semmi sem lehet kivétel. Szerencsére néhány ember ezekből a helyzetekből is szereti a legtöbbet kihozni, és egyszerűen megoldani a problémát. Néhány igazán ötletes, de van, ami inkább csak mosolyt csal az arcunkra. A Bright Side az ut...