Elzárást kapott a BMW-vel Miskolcon menekülő férfi

Elzárást kapott a BMW-vel Miskolcon menekülő férfi
Miskolc – A Miskolci Járásbíróság szabálysértési eljárásban elmarasztalta azt a férfit, aki a járművezetéstől eltiltó végzés hatálya alatt vezetett, tettenérésekor pedig próbált elmenekülni a rendőrök elől.

Ahogy arról beszámoltunk, az elkövető május 8-án Miskolcon személygépkocsijával közlekedett, annak ellenére, hogy a Miskolci Járásbíróság 2017 szeptemberében 1 évre eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök megkülönböztető fény és hangjelzéssel akarták megállítani az elkövetőt, azonban a férfi ezt észlelve azonnal menekülni próbált, először az autójával, majd azt hátrahagyva futni kezdett. Az elkövető a villamossínek irányába indult, majd beszaladt egy üzletbe, ahol azonban az őt követő rendőrök intézkedés alá vonták, és őrizetbe vették.

A járásbíróság az elkövetővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 6 nap elzárást szabott ki és 12 hónapra eltiltotta a közúti járművezetéstől.

ÉM


Miskolc - Egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre Miskolcon. A sofőr miután kiszállt a – későbbiekben - a járműből egy boltba futott be. Amint arról már beszámoltunk, autós üldözésnek voltak többen szemtanúi Miskolcon a Tizeshonvéd utcán kedden délelőtt. Az esettel kapcsolatban az alább...

Miskolc - Autós üldözésnek voltak többen szemtanúi Miskolcon a Tizeshonvéd utcán. Mint olvasónktól kaptuk a jelzést egy ezüst színű BMW próbált több rendőrautó elől menekülni Miskolcon, a Tizeshonvéd utcánál azonban beérték és elfogták. Mint megtudtuk a sofőr – a hivatalos megfogalmazás szerin...